Hyppää pääsisältöön

Cherry Healey: Vaativatko nykyajan parisuhdemarkkinat plastiikkakirurgiaa?

Cherry Healey
Cherry Healey plastiikkakirurgia

Brittitoimittaja Cherry Healey on eronnut, keski-ikää lähestyvä nainen, joka on palannut deittimarkkinoille ja tarkkailee kriittisesti ulkonäköään. Pitäisikö turvautua plastiikkakirurgiaan vai riittäisivätkö vähemmän järeät aseet taistelussa aikaa vastaan? Omaa ja ehkä katsojienkin ahdistusta helpottaakseen Healey päättää tutustua kauneuskirurgiaan ja sen moniin vaihtoehtoihin perinpohjaisesti - huumoria unohtamatta

Eronnut brittitoimittaja Cherry Healey tuntee niskassaan paineen pysyä nuorena ja kauniina, vaikka vuodet vierivät ja ulkonäkö muuttuu. Asia vaivaa Cherryä niin paljon, että hän päättää perehtyä kauneusbisnekseen joka kantilta. Sarjan aloitusjaksossa Cherry tutustuu esimerkiksi alastonjoogaan.

Toisessa jaksossa Cherry Healey matkustaa Miamiin, mikä on yksi kauneuskirurgian keskuksista. Siellä hän tapaa naisia, jotka ovat ostaneet "mummy makeoverin" eli kokonaisen kauneuskirurgisen hoitopaketin, jonka avulla keho on tarkoitus palauttaa ennen raskautta vallinneeseen kuntoon.

Sarjan päätösjaksossa Cherry Healey lähtee Brasiliaan, missä kauneuskirurgia on yhtä normaalia kuin kaupassakäynti. Brasilialaiset ajattelevat, että kauneus kuuluu myös köyhille, joten maasta löytyy kauneuskirurgisia klinikoita, jotka tarjoavat palveluksiaan pienituloisille alehinnalla. Kotona Englannissa Cherry puntaroi näkemäänsä ja miettii omaa ratkaisuaan: mitä kauneus on, kuinka tärkeää se on ja voiko riittäviin tuloksiin päästä myös ilman kirurgiaa?

Lue myös - yle.fi:stä poimittua