Hyppää pääsisältöön

Kysy Ylestä -ilta Radio Suomessa – Osallistu!

Kysy Ylestä - Vaalit -teksti ja Ylen Vaalikone auki matkapuhelimen näytöllä
Kysy Ylestä - Vaalit -teksti ja Ylen Vaalikone auki matkapuhelimen näytöllä Kuva: Tuuli Laukkanen Yle

Mitä sinä haluaisit tietää Ylen vaalisisältöjen teosta? Tiistaina 26.3. klo 18–21 Radio Suomessa on Kysy Ylestä -ilta, jonka teemana on vaalit ja Yle.

Yle tekee eduskuntavaaleista lähemmäs 50 erilaista ohjelmaa televisioon, radioon ja Yle Areenaan eli paljon sisältöjä. Vaalit ovat kaikille vastuullisille medioille – ja varsinkin julkisen palvelun Ylelle – jättimäinen ponnistus.

Onko Ylellä omaa agendaa? Miten vaalikone toimii? Onko se Ylen syy, että nuoret eivät äänestä?

Kysymyksiisi vastaavat Ylen Politiikka ja yhteiskunta -toimituksen päällikkö Paula Pokkinen, Ajankohtaistoimituksen päällikkö Riitta Pihlajamäki, vaaliohjelmien vastaava tuottaja Petri Kejonen, politiikan toimittaja, vaalitenttien ja Ykkösaamun juontaja Seija Vaaherkumpu sekä Ylen Vaalikoneen ja vaalisisältöjen verkkotuottaja Ville Seuri. Mukana myös vuorovaikutuksen päällikkö Sami Koivisto ja lähetyksen juontaa Markus Turunen.

Lue lisää: Sami Koivisto: Vaalit tulee, onko Yle valmis – mitä sinä haluat kysyä Ylen vaaliohjelmista ja -sisällöistä?

Voit lähettää kysymyksen alla olevalla lomakkeella.

Kuuntele lähetys tästä.

Lähetyksen aikana voit osallistua ohjelmaan soittamalla numeroon 0203 17 600 (puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min) tai kysymyksen voi lähettää Whatsappilla numeroon 040 14 55 666.

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi