Hyppää pääsisältöön

Täytetään Suomen kartta Vaalisohvilla

Suomen kartan päällä Vaalisohva-tunnus ja värikäs ääninauhaa mukaileva graafinen elementti
Suomen kartan päällä Vaalisohva-tunnus ja värikäs ääninauhaa mukaileva graafinen elementti Kuva: Matti Kurkela, Leena-Iiris Takkala vaalit,vaalisohva

Kuka kutsui poliitikkoja Vaalisohvalleen? Kuka vastasi kutsu ja mistä Vaalisohvalla keskusteltiin? Kartalla näkyvää palloa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot ja millaisia terveisiä lähetettiin kansanedustajille.

Info: Tässä on ollut ulkoinen upotus, joka nyt ei enää toimi, ja siksi on poistettu.

Lähetä oman Vaalisohvasti tiedot tällä lomakkeella.

 • Täytetään Suomen kartta Vaalisohvilla

  Kuka keskusteli Vaalisohvalla? Klikkaa palloa.

  Kuka kutsui poliitikkoja Vaalisohvalleen? Kuka vastasi kutsu ja mistä Vaalisohvalla keskusteltiin? Kartalla näkyvää palloa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot ja millaisia terveisiä lähetettiin kansanedustajille.

 • Näin järjestät oman Vaalisohvan

  Kutsu ehdokas kotiisi keskustelemaan.

  Kutsu ehdokkaat kahville ja järjestä oma Vaalisohva Yle on tuonut eduskuntavaaleihin uudenlaisen vaalikeskusteluohjelman Vaalisohvan. Ohjelmaan mukaan ilmoittautuneet ovat itse valinneet aiheet, joista keskustellaan kahden eduskuntavaaleissa ehdolla olevan kanssa. Tammi-helmikuun aikana Ylen kuvausryhmä käy 12 suomalaisessa kodissa.

 • Kyllä! Suomessa on Yle Vaalisohvia

  Lähes 500 suomalaista haluaa kutsua ehdokkaan kotisohvalleen

  Lähes 500 suomalaista haluaa kutsua eduskuntavaalien ehdokkaita kotisohvalleen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Vaalisohva

Osallistu #ylevaalisohva

 • Näin järjestät oman Vaalisohvan

  Kutsu ehdokas kotiisi keskustelemaan.

  Vaalisohvan idea on vapaasti käytettävissä. Kuka tahansa – yksityinen henkilö tai yhteisö – voi kutsua tulevien vaalien ehdokkaita kotiinsa keskustelemaan. Vaalisohva on ehdokkaillekin mahdollisuus avata vaaliteemojaan kotoisasti kahvikupin äärellä sohvan lämmössä.

 • Kerro Vaalisohvastasi

  Kenet kutsuit Vaalisohvallesi? Mistä keskustelitte ja millaiset terveiset haluatte lähettää uudelle eduskunnalla. Ilmoita sohvasi kartalle ja lähetä kuvia ja tekstejä omasta Vaalisohvastasi tai osallistu somessa tunnisteella #vaalisohva. Katso tarkemmat ohjeet.

 • Kyllä! Suomessa on Yle Vaalisohvia

  Lähes 500 suomalaista haluaa kutsua ehdokkaan kotisohvalleen

  Lähes 500 suomalaista haluaa kutsua eduskuntavaalien ehdokkaita kotisohvalleen.