Hyppää pääsisältöön

Jazzin sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä la 6.4. Toivoa voi jo nyt!

Kaisa Mäensivu
Kaisa Mäensivu Kuva: Jyrki Kallio / Tampere Jazz Happening Jazzklubi,jazz,Sävel on vapaa

Jazztoiveita voi lähettää etukäteen oheisella lomakkeella tai sähköpostilla lähetyspäivän iltaan klo 18 saakka. Sähköpostiosoite on markus.partanen@yle.fi.

Kevätkauden jazzmusiikin puhelintoivekonsertti soi Yle Radio 1:ssä lauantai-iltana 6. huhtikuuta klo 19-22.

Lähetyspäivänä toiveita otetaan vastaan kello 18 alkaen puhelinnumerossa 09-144800.

Juontajina toimivat basisti Kaisa Mäensivu ja toimittaja Markus Partanen. Lähetyksen suunnittelusta eli soitettavista kappaleista vastaa Veli-Pekka Heinonen.

Jazzin sävel on vapaa lauantaina 6.4. klo 19.02 - 22.00.

Täytä lomake.
 • Onko sinulla kokemuksia henkisestä hyväksikäytöstä työpaikalla? Kerro meille

  Kiusaaminen ei kuvaa ilmiötä sen laajuudessa

  Onko sinulla kokemuksia henkisestä hyväksikäytöstä työpaikalla? Millä tavalla se ilmeni tai ilmenee? Millaisia vaikutuksia sillä on tai oli sinuun ja elämääsi? Oletko hakenut apua tilanteeseen? Saitko apua? Millä tavalla työkaverit tai esimies suhtautuvat ilmiöön? Oletko kenties itse nähnyt vierestä työpaikalla henkistä hyväksikäyttöä, mutta et ole itse ollut kohteena?

 • Syksyn ensimmäiset säveltoiveet - Sävel on vapaa la 21.9., toivoa voi jo nyt

  Konserttimusiikin sävel on vapaa

  Sävel on vapaa starttaa jälleen kesätauon jälkeen. Mitä musiikkia haluaisit kuulla hämärtyvässä syysillassa? Toivoa voi konserttimusiikkia laidasta laitaan. Voit lähettää toiveesi jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin puhelinnumerosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestasi.

 • Millaiset TE-palvelut auttaisivat sinua saamaan työpaikan? Kerro meille

  Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on TE-toimiston palveluista? Millainen palvelu tai koulutus edistäisi tai on edistänyt sinun työllistymistäsi? Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi? Oletko saanut palautetta työnantajalta työnhausta? Jos olet itse työnantaja, mitä kautta haet uusia työntekijöitä? Kotkassa tehtiin toimintatutkimus työttömien työnhakijoiden kanssa.

 • Hartauspuhujat joulukuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat joulukuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.