Hyppää pääsisältöön

Jazzin sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä la 6.4. Toivoa voi jo nyt!

Kaisa Mäensivu
Kaisa Mäensivu Kuva: Jyrki Kallio / Tampere Jazz Happening Jazzklubi,jazz,Sävel on vapaa

Jazztoiveita voi lähettää etukäteen oheisella lomakkeella tai sähköpostilla lähetyspäivän iltaan klo 18 saakka. Sähköpostiosoite on markus.partanen@yle.fi.

Kevätkauden jazzmusiikin puhelintoivekonsertti soi Yle Radio 1:ssä lauantai-iltana 6. huhtikuuta klo 19-22.

Lähetyspäivänä toiveita otetaan vastaan kello 18 alkaen puhelinnumerossa 09-144800.

Juontajina toimivat basisti Kaisa Mäensivu ja toimittaja Markus Partanen. Lähetyksen suunnittelusta eli soitettavista kappaleista vastaa Veli-Pekka Heinonen.

Jazzin sävel on vapaa lauantaina 6.4. klo 19.02 - 22.00.

Täytä lomake.
 • Jumalanpalvelukset heinäkuussa

  Jumalanpalvelukset heinäkuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset heinäkuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.

 • Hartauspuhujat heinäkuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat heinäkuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Pyhyyden sanoittaminen on vaikeaa

  Lähes jokaiselle suomalaiselle jokin asia on pyhä.

  Kuuntelin radio-ohjelmaa pyhyydestä toukokuisena torstaina. Jäin miettimään, mitä pyhyys oikein on. Milloin viimeksi itse käytin sanaa pyhä tai kuulin jonkun toisen käyttävän sitä? Lähes jokaiselle suomalaiselle jokin asia on pyhä. Useimmille pyhiä asioita ovat rakkaus, läheiset ihmiset, rauha, turvallisuus, koti ja ihmisarvo.

 • Säveltäjät ja kirjoittajat tutkivat radioesseesarjassa energia- ja tavaratuotannon muutosta

  Kolmiosainen Tieto, valta, muutos -radioesseesarja

  Energia- ja tavaratuotantoon liittyvästä muutostarpeesta vallitsee maassamme kohtalainen yksimielisyys: molemmat on pantava uusiksi. Ongelma on kuitenkin laaja ja monimutkainen ja sitä tarkastellaan Yle Radio 1:ssä sunnuntaisin 19.5. - 2.6.2019 kuultavassa kolmessa radioesseessä. Kipukohtia: tietoa, valtaa ja muutosta tutkii kolme eri säveltäjää ja kirjoittajaa.