Hyppää pääsisältöön

Ruotsalaisnaisen järkytys: Unelmien poikamies pyöritti samaan aikaan pariakymmentä muuta naista

Anders Rosén i trädgård, porträttbild.
Anders Rosén i trädgård, porträttbild. Kuva: Nahid Persson dokumentaari,Tinder

Tinderin kautta voi tavata monenlaisia prinssejä ja auervaaroja. Ruotsalaisen Nahidin elämään purjehti komea tenniksenopettaja Anders, joka paljastui todelliseksi massahurmaajaksi. Anders tapaili samaan aikaan yli 20:tä naista. Nahid päätti kuitenkin selvittää, voisiko suhteen saada vielä toimimaan.

Tinderin ja erilaisten somealustojen kautta pääsee nopeasti tutustumaan ihmisiin. Nahid tapasi Tinderin kautta Andersin, joka vaikutti kaikin puolin täydelliseltä mieheltä. Facebook-kuvien jaon kautta hänelle alkoi kuitenkin valjeta, että Andersilla oli myös muita naisia.

Nahid alkoi viestitellä mm. Facebookin kautta Andersin muihin naisystäviin. Naiset perustivat Facebook-ryhmän, jossa he ruotivat Andersin liikkeitä ja viestittelyjä. Anders oli monelle se elämän mies.

Rakastuin silmittömästi. Hän oli komea ja charmikas. Ajattelin: Tässä on elämäni mies
Nahid pussar Anders i ångande bubbelbad i trädgården.
Nahid pussar Anders i ångande bubbelbad i trädgården. Kuva: Nahid Persson dokumentaari,Tinder

Naisten jutellessa keskenään paljastuu, että Anders oli lähettänyt samoja kuvia kaikille. Myös sama ruotsalaisen iskemätähden Mikael Wiehen imelä rakkauslaulu tuli kaikille tutuksi. - Hän oli jokaiselle meistä elämämme mies. Hän oli lähettänyt samat kuvat kaikille, yksi naisista kertoo.

Sitä voi pitää yhdyskuntapalveluna. Teen ihmisiä onnelliseksi

Anders kertoo dokumentissa, miten kaikki naiset tuntuvat rakastuvan häneen. Hän sanoo, ettei tiedä tarkalleen mitä haluaa, ehkä jonkun, jolla on oma elämä. - Sitä voi pitää yhdyskuntapalveluna. Teen ihmisiä onnelliseksi, Anders letkauttaa.

Nahid päättää kuitenkin yrittää Andersin kanssa. Ensin Andersin on poistettava Facebookistaan muut treffikumppanit ja karsittava muukin yhteydenpito naisiin. Nahid pääsee myös tutustumaan muistikirjaan, joka paljolti mahdollisti massadeittailun. Samalla Nahid toimittaa heidän vaiheistaan dokumenttia.

Anders hand pekar på kvinnors namn i hans anteckningsbok.
Anders hand pekar på kvinnors namn i hans anteckningsbok. Kuva: Nahid Persson dokumentaari,Tinder

Aluksi Nahid ajattelee, että paskiainen saakoon näin palkkansa. Andersista paljastuu kuitenkin paljon hyvää, ja naisten jatkuva iskeminen johtuu kenties aiemmista traumoista, mm. lupaavan tennisuran katkeamisesta pahaan loukkaantumiseen.

Nahid alkaa luottaa Andersiin. Mutta pääseekö pantteri pilkuistaan?

Anders, minä ja ne 23 muuta naista -dokumentti Areenassa

Nahid Persson kertoo dokumentin teosta ja kuulumisista Efter Nio -ohjelmassa:

Lue myös - yle.fi:stä poimittua