Hyppää pääsisältöön

Abitreenien yo-koelähetys: Reaali II, kevät 2019

Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi terveystiedon, yhteiskuntaopin ja kemian yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, opettajia ja kokeen suorittaneita abiturientteja.

Lähetyksen aikataulu

Terveystieto noin kello 18.00–18.50

Olli Paakkari, YTL:n asiantuntija
Lotta Bryggare, opettaja
Edit Viljamaa, lukiolainen

Yhteiskuntaoppi noin kello 18.50–19.40

Marko Van Den Berg, YTL:n asiantuntija
Antti Koskinen, opettaja
Emma Tahvanainen, lukiolainen

Kemia noin kello 19.40–20.30

Arto Liljeblad, YTL:n asiantuntija
Ari Myllyviita, opettaja
Tommi Huhtinen, lukiolainen

Lähetyksen juontaa Inkeri Alatalo.

Keskustele
  • Abitreenien yo-koelähetys: reaali 29.9., syksy 2020

    Lähetyksessä keskustellaan päivän yo-kokeista.

    Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi psykologian, historian ja fysiikan yo-kokeet ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa on Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijoita, aineenopettajia ja kokeen tehneitä kokelaita.

  • Abitreenien yo-koelähetys: äidinkieli, lukutaidon koe, syksy 2020

    Lähetyksessä keskustellaan päivän yo-kokeesta.

    Abitreenien yo-koelähetyksessä käydään läpi päivän äidinkielen lukutaidon koe ja pohditaan, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin. Keskustelemassa ovat Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntija, aineenopettaja ja kokeen tehnyt kokelas.