Hyppää pääsisältöön

Arto Paasilinnan Ulvova mylläri Lukupiirissä - tule mukaan keskustelemaan!

Lukijan käsissä Arto Paasilinnan teos Ulvova mylläri radion Lukupiirin chatissa
Arto Paasilinnan Ulvova mylläri teos radion Lukupiirissä Lukijan käsissä Arto Paasilinnan teos Ulvova mylläri radion Lukupiirin chatissa Ulvova mylläri,Arto Paasilinna,Lukupiiri

Tule mukaan radion Lukupiiriin 30.3. klo 19!

Ulvova mylläri kysyy, missä menevät normaalin ja hyväksytyn rajat? Kuka lopulta on Ulvovassa myllärissä hullu? Paasilinnan romaani ilmestyi vuonna 1981 ja sen tapahtumat sijoittuvat 1950-luvun Suomeen. Onko kirjan sanoma edelleen ajankohtainen? Entä millaista on Ulvovan myllärin huumori? Osallistu verkkokeskusteluun tai soita studioon 09 144800. Voit osallistua myös WhatsAppilla, lähetä silloin viesti numeroon 044-5144800.

Toimittaja Kaisa Pulakan vieraina ovat teatteriohjaaja ja dramaturgi Sirkku Peltola sekä kirjailija ja teatterintekijä Juha Hurme.

Lukupiirin verkkokeskustelu aukeaa tähän 30.3. klo 19, verkkokeskustelua isännöi Jani Tanskanen.

Kommentit
  • Ottaisitko taksikuskin mukaasi ostoksille tai oopperaan?

    Tulevaisuuden taksi voisi tarjota seuraa yksinäiselle.

    Hämmästyin hieman, kun Posti kuljetti kotiin ja asensi paikalleen verkkokaupasta ostamani kodinkoneen ja vei vielä mennessään kierrätettäväksi vanhan laitteen. Kuinka kätevää! Tällaista palvelujen yhdistelyä tarvitaan lisää.

  • Avaruusromua: Kaikki maailman etätyölaiset, rentoutukaa!

    Etätyössäkin voi stressaantua, musiikki auttaa!

    Etätyö on työtä, jota ei tehdä työpaikalla, vaan jossakin muualla. Jotkut ovat sitä mieltä, että etätyö on vähemmän stressaavaa kuin niin kutsuttu toimistotyö, ehkä siksi, että etätyössä työntekijä kokee olevansa vapaampi. Amerikkalainen Ken Elkinson tekee musiikkia yhä kasvavalle etätyöntekijöiden joukolle. Hän on sitä mieltä, että etätyössäkin voi stressaantua ja siihen voi auttaa esimerkiksi musiikki. Toimittajana Jukka Mikkola.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri