Hyppää pääsisältöön

(T)EHOSTUSTA

Markus Kajo: Ajatusten miljoonalaatikko
Tän naama. Markus Kajo: Ajatusten miljoonalaatikko Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen ajatusten miljoonalaatikko

(T)EHOSTUSTA

Tarkat arviot vaihtelevat, mutta noin karkeasti ottaen maailmassa syntyy enemmän miehiä kuin naisia. Miehiä on maapallolla siis suuri määrä. Naisia kaiketi pienempi.

Moneen asiaan miehiä tarvitaankin.

Esim. katsomaan, onko Taistelevat metsot, Rammstein tai Ryöstö seraljista suorassa.

Potkimaan renkaita osaavan näköisenä, kun joku nais harkitsee auton ostoa.

Nuolemaan pikkuleipätaikinan kaavin, milloin lapsia ei ole käytettävissä, ja pitelemään hevosen takapäätä ilmassa, jos elukan molemmat takajalat kengitetään yhtä aikaa. Jne.

Monet ovat miesten työt ja vaivat!

Siksi on heitä luontoon näin paljon suotu.

Mutta mahdottoman paljon on naisiakin silti!

Älyttömät laumat on heitä. Sadoissa maissa!

Kaupungeissa. Kylissä.

Saarilla!

Tiettömien taipaleiden takana. Subtrooppisissa hatelikoissa. Mummoloissa! Taksissa.

Ja vastapäisen talon parvekkeella silmät viiruina tupakalla.

Onpa siis totisesti naisiakin luomakunnassa kaikkiaan huimat määrät.

Ja touhuavat monen laista nämä luojan pikku laululintuset; tärkeitä asi’ia.

Ja joutavuuksia!

Jonnin sellaisia!

Kukapa - tai joku sen tuttu - eli olisi nähnyt naista ihan turhan takia hiplaamassa korvakoruaan.

Tai poninhäntäänsä.

Taikka pyörittävän hiuskiehkuraa sormensa ympäri, ja sitten vapauttavan kiehkurapunoksen - vain aloittaakseen hetken kuluttua uudelleen tämän tuloksettoman veivaamisen.

Jos naisten toimintaa virtaviivaistettaisiin (tehostettaisiin), niin että aivoja ja naisen roppaa turhaan kuormittavat askareet karsittaisiin pois, yhteiskunnalle siitä kertyvät säästöt olisivat valtavat. Mittaamattomat olisivat ne!

Naiseuden tehostamisen suomien säästöjen ansiosta voisimme saada säästyneillä varoilla vaikka mitä:

Voisimme rakentaa leveimpiä katuja ja natrium-valaistuja parkkipaikkoja kaikkein viheliäisimpiinkin kyliin ja voisimme tuon tuostakin jakaa työläisille & talonpojille, ja niin plebeijeille kuin patriiseillekin rahaa pakettiauton sivuikkunasta (jalkakäytävän puolelta) pienellä alumiinilapiolla.

Naistehostuksen säästöillä voisimme ostaa lapsille lauantaikarkit vuoden jokaisena päivänä - ainakin kolmesti per päivä.

Perjantaipullon asemesta Segway-varustettu isä voisi hakea viiden litran maitokannuilla konjakkia valtion konjakinjakeluautosta ilmasi, vain henkkareitaan näyttämällä.

Säästöillä olisi varaa rakentaa ihania puistoja kaarisiltoineen ja valvontakameroineen!

Ja puistoihin olisi varaa hankkia niin paljon penkkejä, että niitä pitkin voisi maata koskettamatta kulkea Krääkkiöstä Kylmäojalle, Espalta Enontekiölle ja sieltä vaikka kunne!

Penkeissä riittäisi hipeille maalattavaa, potkittavaa, poltettavaa ja rivouskirjoituksin turmeltavaa vuosikymmeniksi!

Ja jos naisten toiminta tehostuisi riittävästi, säästö olisi lopulta niin suuri, ettei naisten tarvitsisi tehdä mitään! Ei tikkua ristiin tarvitsisi Eevan tytärten enää laittaa ikänä. Kaikki lutviutuisi itsestään!

Ihmettelenkin, mihin on unohdettu miesten osa tästä luppoelämästä! Miehenkö pitää tutisevin jaloin, sydänkohtauksen uhalla pitää hevosen peräpäätä ilmassa, samalla aikaa kuin maapallon naisväki vain rilluttelee.

Kyllä täytyy ihmetellä joidenkin järjenjuoksua ja käsitystä tasa-arvosta ja muusta.

Toivoo:

nimim.

Yksi monten puolesta.

Keskustelu sulkeutuu 30.04.
Kommentit
 • Hankkisinko penin, huvikseen?

  Peni, ei peniä, vai jokin muu, miettii Markus Kajo

  Jos on tarpeeksi karkeaa juuttikangasta tapetit ja katto, kissa voi kiivetä vaikka kattoon ja tarkkailla tilannetta sieltä ylös-alaisin kuin lepakko (viroksi nahkhiir).

 • (T)EHOSTUSTA

  Naistehostamis - tie maalliseen paratiisiin.

  Moneen asiaan miehiä tarvitaankin. Nuolemaan pikkuleipätaikinan kaavin, milloin lapsia ei ole käytettävissä, ja katsomaan, onko Taistelevat metsot, Ryöstö seraljista tai Rammstein seinällä suorassa.

Uusimmat sisällöt - Näkökulmat

 • Hankkisinko penin, huvikseen?

  Peni, ei peniä, vai jokin muu, miettii Markus Kajo

  Jos on tarpeeksi karkeaa juuttikangasta tapetit ja katto, kissa voi kiivetä vaikka kattoon ja tarkkailla tilannetta sieltä ylös-alaisin kuin lepakko (viroksi nahkhiir).

 • (T)EHOSTUSTA

  Naistehostamis - tie maalliseen paratiisiin.

  Moneen asiaan miehiä tarvitaankin. Nuolemaan pikkuleipätaikinan kaavin, milloin lapsia ei ole käytettävissä, ja katsomaan, onko Taistelevat metsot, Ryöstö seraljista tai Rammstein seinällä suorassa.

 • Matkakertomuksia - Osa I/V - Matkakuume

  Tähän sai kirjoittaa vain 60 merkkiä. Epistä! 60 on liian vä

  Monesti ilahdun pienestä minä. Esim. sähkömiehen jäljiltä kun on jäänyt millin pituisia eri värisiä johdonkatkileita, niin minusta ovat ne niin kauneita ja ilahduttavia, että voisin sirotella ne kaura-spelttipuuron päälle ja syödä huomenpuuroni seassa..

 • Testaa itsesi, oletko liian normaali!

  Täytyy tunnustaa joskus nettitestautuneeni.

  Uskon, että jotakuinkin terve ihminen tietää riittävän tarkkaan, millainen on, ja ei ole. Lisäksi ystävät ja viholliset auttavat ihmistä näkemään oman kuvansa paremmin. Minkä tautta sitä sitten pitää tukea kapitalistin klikkausrahastoa klikkaamalla jotain testiä netissä?

 • Kaksi, mistä sietäisi

  Nuhtelun ansaitsijia (2 kpl.)

  Ainkin ennen vanhaan yksi ”poliisin langettamista” rangaistuksista oli nuhteleminen. Siis että polisii nuhteli sitä, kerta oli töppöillyt hän. Että mitä vasten nuin teit, ja että yada yada yada. Ja toinen siinä kuuntelee kaula punoittaen, ja häpeää, ja parantaa tapansa!

 • Ilom päivä!

  Hyviäkin asioita tapahtuu, sentään.

  Lienen kertonut kissasta, joka asuu kotini lähistöllä, viettää usein aikaa kerrostaloasuntonsa saunan avoimen ikkunan ikkunalaudalla ja katselee minua, kun talsin kotea kohti. Ja lienen kertonut, että pitkään aikaa ei ole näkynyt sitä kissaa..