Hyppää pääsisältöön

Näin Suomen kevät etenee – katso Yle Luonnon kevätseurannan upeat kuvat paikkakunnittain!

Kevät tulee nyt jättiaskelin! Selaa Yle Luonnon kuvagalleriaa, niin näet miten kevät etenee ympäri Suomea. Upeita maisemia, muuttolintuja, kevään ensi kukkasia – vihdoinkin luonnossa on taas valoa ja värejä! Osallistu sinäkin ja lähetä meille kevätkuva paikkakunnaltasi tunnisteella #ylekevätseuranta tai artikkelista löytyvällä lomakkeella. Kuvia julkaistaan kartalla 19.5. asti.

Näin osallistut kevätseurantaamme

1. Lähetä luontokuvasi tällä lomakkeella tai somessa (Instagram, Twitter) hashtagilla #ylekevätseuranta.
2. Lähetä valokuva, sillä valitettavasti karttasovelluksemme ei pyöritä videoita.
3. Muista mainita viestissä paikkakuntasi, sillä muuten kuvaa ei voi sijoittaa kartalle.

Julkaisemme uusia kuvia ja seuraamme kevään etenemistä päivittäin ajalla 4.4.–19.5.2019!

Lähettämällä kuvan Ylelle annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Kuvan lähettäminen ei poista kuvaajan oikeuksia kuvaan.