Hyppää pääsisältöön

Minkä taakseen jättää – brittijännärin tehokaksikko saa uutta tutkittavaa

Rikosylikomisario Cassie Stuart ja komisario Sunny Khan ovat uuden kimurantin jutun kimpussa.
Brittiläisen jännityssarjan päärooleissa näyttelevät Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar. Rikosylikomisario Cassie Stuart ja komisario Sunny Khan ovat uuden kimurantin jutun kimpussa. Kuva: Mainstreet Pictures Ltd 2018 Yle TV1,Nicola Walker,Sanjeev Bhaskar,Minkä taakseen jättää

TV1 lauantaisin 13. - 27.4.2019 klo 21.55 - 23.25, Areenassa 30 päivää

Lontoon ja Leedsin välisen moottoritien korjaustyöt keskeytyvät, kun kaistojen välistä kaivetaan esiin ihmisen jäänteet. Paikalle kutsutaan kokeneet rikostutkijat, rikosylikomisario Cassie Stuart ja komisario Sunny Khan. Kaksikolla on käsissään kimurantti juttu.

Brittiläisestä jännityssarjasta Minkä taakseen jättää (12) on vuorossa uusi kolmas tuotantokausi. Tapauksen tutkintaa seurataan kolmen jakson ajan. Päärooleissa nähdään tutut näyttelijät Nicola Walker ja Sanjeev Bhaskar.

Tutkimuksissa käy selville, että moottoritieltä löytynyt oli nuori nainen, joka katosi uudenvuodenpäivänä vuonna 2000 palatessaan töistä kotiin. Miksi poliisi ei aikanaan päässyt naisen jäljille?

Rikostutkijat kiinnostuvat neljästä miehestä ja heidän osuudestaan tapaukseen. Onko joku heistä syyllinen naisen kuolemaan? Mikä on teon motiivi? Eritoten Cassie kokee jutun raskaaksi, mutta hän ja Sunny aikovat ratkaista jutun taatakseen uhrin omaisille viimeinkin mielenrauhan.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät James Fleet, Alex Jennings (Perienglantilainen skandaali, Victoria), Neil Morrissey (Näytön paikka), Kevin McNally (Maigret), Bronagh Waugh, Sasha Behar (Sekavia tunteita), Peter Egan (Downton Abbey), Alastair MacKenzie (Laakson kuningas), Lewis Reeves, Indra Ové (Bestman), Siobhan Redmond (Holby Cityn sairaala), Sara Stewart (Fresh Meat), Tom Rhys Harries, Brid Brennan ja Gerald Kyd (Casualty).

Suosittu brittisarja kertoo poliisiparin työskentelystä ratkaisemattomien juttujen parissa. Sarjaan on tulossa neljäskin tuotantokausi!

Unforgotten. Käsikirjoitus: Chris Lang. Ohjaus: Andy Wilson. Tuotanto: BBC, Britannia, 2018.

Keskustele