Hyppää pääsisältöön

Suomalaisia sankareita, jenkkihipstereitä ja kaikkea siltä väliltä - tutustu Areenan sarjakevääseen!

Yle Areenan sarjoja keväällä 2019: Invisible Heroes, Melkein totta, Search Party, Les Misérables - Kurjat, Suden hetki, Kotikenttä, Kandit, Hurjat rekkareitit.
Yle Areenan sarjoja keväällä 2019: Invisible Heroes, Melkein totta, Search Party, Les Misérables - Kurjat, Suden hetki, Kotikenttä, Kandit, Hurjat rekkareitit. Kuva: Yle Yle Areena

Kotimaisia uutuuksia, hehkutettu hipsterikomedia Search Party, BBC:n Kurjat, lisää Kotikentän norjalaista futisdraamaa, eläinlääkärikandien tuoreet kuviot, extreme-seikkailua ja Au pairien paluu. Esittelyssä huhti-toukokuun kiinnostavimmat sarjat.

Haluamme luoda suomalaisille yhteisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Uskomme, että nämä tarinat Areenassa tekevät sen.― Cilla Lönnqvist, Areenan ohjelmapäällikkö

Search Party: Musta komedia kaveruksista mysteerin jäljillä

Joukko parikymppisiä hipstereitä lähtee etsimään kadonnutta ystäväänsä yhdysvaltalaisessa, kehutussa komediasarjassa.

Kaksi ensimmäistä tuotantokautta Areenassa 1.4. - 1.10. Myös kolmas kausi on tulossa katsottavaksi myöhemmin.

Invisible Heroes: Suomalaisdiplomaatit sankareina Chilen vallankaappauksessa

Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja sijoittuu vuoteen 1973, jolloin suomalaisdiplomaatit Tapani ja Lysa Brotherus sekä Ilkka Jaamala pelastivat salaa tuhansia ihmisiä Chilen sotilasjuntan vainolta. Pääosissa Pelle Heikkilä, Sophia Heikkilä, Ilka Villi, Aksa Korttila ja Mikael Persbrandt. Lue lisää...

Kaikki kuusi jaksoa julkaistaan Areenassa 21.4. Sarja esitetään myös Ykkösellä sunnuntaisin klo 21.05.

Suden hetki: "Ero on parasta, mitä sinulle on tapahtunut"

Pariterapeutti Heta lähtee etsimään kadonnutta miestään ja päätyy mukaan entisen sulhasensa vetämään Suden hetki -eroterapiaryhmään. Draamasarjan pääosissa Malla Malmivaara, Marc Gassot, Sampo Sarkola, Eero Milonoff, Tomi Alatalo, Ville Keskilä ja Elias Keränen. Lue lisää...

Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan Areenassa 10.4. Sarja esitetään myös Kakkosella keskiviikkoisin n. klo 21.

Les Misérables - Kurjat: Klassikkotarina uutena BBC-sovituksena

Kovaonninen kahlevanki Jean Valjean, sadistinen vartija Javert, viaton Fantine ja muut Victor Hugon ikoniset hahmot heräävät henkiin tuoreessa sarjatulkinnassa. Pääosissa Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, Adeel Akhtar ja Olivia Colman. Lue lisää...

Kaikki kuusi jaksoa Areenassa 3.4.-1.7. Sarja esitetään myös Ykkösellä keskiviikkoisin klo 22.

Kotikenttä: Norjalainen futisdraama jatkuu

Jalkapallomaailmaan sijoittuva, fiktiivinen sarja miesten pääsarjan ensimmäisestä naispäävalmentajasta, hänen kohtaamistaan ennakkoluuloista ja niiden voittamisesta. Uusissa jaksoissa käy ilmi, että menestyminen voi olla hyväksyttynä ja rakastettuna aivan yhtä vaikeaa. Pääosan Helena Mikkelseniä esittää Ane Dahl Torp ja keskeisessä roolissa nähdään myös oikea ex-ammattilainen John Carew.

Toinen tuotantokausi Areenassa 18.4.2019 - 16.2.2020. Myös sarjan ensimmäinen kausi on katsottavana 6.1.2020 asti.

Melkein totta: Komedisarja teatterimaailmasta

Millaista on arki teatterin kulisseissa? Näyttelijät Suvi (31), Eeva (46) ja Juulia (62) jakavat paitsi pukuhuoneen, myös ammattinsa ja elämänsä ilot, surut ja intohimot. Työpaikkakomedian pääosissa Heli Sutela, Hannele Lauri ja Emilia Sinisalo. Lue lisää...

Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan Areenassa 13.4. Sarja esitetään myös Ykkösellä lauantaisin klo 21.15.

Kandit: Viides tuotantokausi

Uusissa jaksoissa eläinlääkärikandit Karoliina, Kia ja Sari kartuttavat työkokemustaan Salossa, Kurikassa ja Kärsämäellä. Miten nuorten naisten henkinen kantti kestää haastavissa olosuhteissa? Onko tietoa ja taitoa jo tarpeeksi? Lue lisää...

Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan Areenassa 29.4. Myös neljä aiempaa kautta ovat pysyvästi katsottavana.

Hurjat rekkareitit: Vaarallista kyytiä eri puolilla maailmaa

Extreme-matkailusarja vie juontajansa, Pilot Guides -tuotannoistakin tutut Zay Hardingin, Laura Guiauchainin ja Holly Morrisin rekkojen kyydissä Islantiin, Turkkiin, Guatemalaan, Marokkoon, Siperiaan ja Etiopiaan.

Kuusi jaksoa Areenassa 15.4.-13.7.

Muista myös:

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua