Hyppää pääsisältöön

Herra Mäyräsen ja rouva Repolaisen uusperhe Pikku Kakkosessa

Herra Mäyränen ja rouva Repolainen perheineen
Herra Mäyränen ja rouva Repolainen perheineen Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Mäyrä- ja kettuperheen elämät mullistuvat, kun Repolaiset muuttavat Mäyrästen luo mäyräluolaan. Uusperheen lasten on harjoiteltava erimielisyyksien selvittämistä, mutta onneksi monta hauskaa yhteistä leikkiä on kuitenkin luvassa.

Mäyräperheen luolassa arkielämä sujuu kotoisasti. Herra Mäyränen, kaksospojat Hotko ja Posku sekä Marja-vauva elelevät omassa rauhassaan, kunnes rouva Repolainen Roosa-tyttärensä kanssa muuttavat pesään.

Mäyräisälle eloisa ketturouva on selvästi ilon lähde, mutta poikien on opittava tulemaan toimeen uuden sisaruksen kanssa.

Lasten elämän mullistuessa heidän on harjoiteltava erimielisyyksien selvittämistä ja opittava hyväksymään toisensa ajan kanssa.

Uusperheestä kertova 52-osainen animaatiosarja perustuu Brigitte Lucianin kirjoittamaan ja Eve Tharletin kuvittamaan kirjasarjaan.

Sarja on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja sen jaksot ovat noin 12 minuutin mittaisia.

Asiasana: ajatuksia herättävä
Asiasana: ajatuksia herättävä asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: perhe
Pikku Kakkosen asiasanat: perhe asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen
 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Lainaajat

  Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi.

  Oletko lainannut ystävältäsi lelua tai käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja? Silloin olet osa jakamistaloutta. Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Ruso ja rihmalat seikkailevat metsässä

  Metsäisiä seikkailuita pikku sienten kanssa.

  Ruso ja rihmalat (Mush-Mush and the Mushables) vie mukanaan sienitason seikkailuihin, joissa neuvokkaat kaverukset Ruso, Mesi ja Sepi pitävät toistensa ja erityiskykyjensä tuella huolta metsästä ja hilpeän vauhdikkaasta kylästään.

 • Piikki ja Siiri kotoilevat Pikku Kakkosessa

  Piikikkäät kaverukset Piikki ja Siiri kannustavat kotoiluun.

  Kaksi suloista ja piikikästä kaverusta, Piikki ja Siiri (Pins and Nettie), leikkivät kotona ja kotipihalla erilaisia leikkejä.