Hyppää pääsisältöön

Sokeain kuunnelmapalkinto Mielensäpahoittaja maailmalla -sarjalle

Kolme henkilöä seisoo ja kolme istuu, heillä on kukkia ja he hymyilevät.
Ohjaaja Matti Ijäs (vas.), äänisuunnittelija Ari Mursula, tuottaja Pekka Ruohoranta, näyttelijät Emilia Sinisalo ja Juha Pulli sekä käsikirjoittaja Tuomas Kyrö. Kolme henkilöä seisoo ja kolme istuu, heillä on kukkia ja he hymyilevät. Kuva: Aatu Komsi Mielensäpahoittaja,palkintojenjako

Näkövammaisten Kulttuuripalvelun Sokeain kuunnelmaraati on palkinnut vuoden 2018 parhaana kotimaisena kuunnelmana Ylen Mielensäpahoittaja maailmalla -kuunnelmasarjan.

Mielensäpahoittaja maailmalla -sarja on Tuomas Kyrön käsikirjoittama ja sen on ohjannut Matti Ijäs. Sarjan näyttelijät ovat Heikki Kinnunen, Emilia Sinisalo ja Juha Pulli, äänisuunnittelusta vastaa Ari Mursula, dramaturgiasta Antti Lehtinen ja sarjan tuotannosta Pekka Ruohoranta. 10-osainen kuunnelmasarja esitettiin Yle Radio 1:ssä viime kesänä ja Yle Areenassa sarja oli kuultavissa vuoden 2018 loppuun asti.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry on perustettu vuonna 1931. Yhdistys tukee näkövammaisten kulttuuriharrastusta ja edistää kulttuuritapahtumien saavutettavuutta.

Palkinto julkistettiin perjantaina 5.4.2019.

Tekijätietoja on täydennetty 8.4.