Hyppää pääsisältöön

Hyvät katsojat palaa - hae yleisöksi tv-tietokilpailun kuvauksiin!

Hyvät katsojat -ohjelman juontaja Marco Bjurström hymyilee kameralle ohjelman lavasteissa.
Marco Bjurströmin luotsaama tv-aiheinen visailuohjelma Hyvät katsojat jatkuu syksyllä. Hyvät katsojat -ohjelman juontaja Marco Bjurström hymyilee kameralle ohjelman lavasteissa. Kuva: Yle Kuvapalvelu Marco Bjurström,Hyvät katsojat

Tietokilpailu sekä kotimaisen että kansainvälisen television maailmasta, Hyvät katsojat, palaa ensi syksynä televisioon toisen tuotantokauden jaksoin jälleen Marco Bjurströmin johdolla. Visailemassa nähdään suomalaisten suosikki-tv-kasvoja niin tämän päivän ohjelmista kuin takavuosien klassikoista. Yleisöhaku kuvauksiin on auki!

Artikkelia päivitetty 4.9.2019: Jaksot on kuvattu, kiitos yleisöille osallistumisesta. Jaksot ulos alkaen lauantaisin 7.9. Yle TV1 ja Yle Areena. Lue lisää tulevasta Hyvät katsojat -jaksosta.

Kaikkien tuntemat tv-ohjelmat, kulttisuosikit ja rakastetut televisioklassikot ansaitsemaansa valokeilaan nostava Hyvät katsojat jatkuu ensi syksynä. Hyväntuulisessa tietokilpailussa kotimaisen television tähdistä muodostuvat joukkueet kisaavat toisiaan vastaan Marco Bjurströmin esittäessä kysymyksiä tv-ohjelmista ja niiden esiintyjistä. Tällä kaudella nähdään muun muassa Tenavatähti-suosikkien, Syksyn sävel -voittajien, posselaisten, tosielämän ja fiktiomaailman tv-lääkäreiden, Kivikasvojen, Idols-tuomareiden sekä luonto-ohjelmien kasvojen muodostamia joukkueita. Myös kotikatsomoissa päästään jälleen testaamaan tv-tietoutta: katsojat voivat osallistua kisaan yle.fi-sovelluksesta löytyvän Hyvät katsojat -kotipelin avulla.

Formaattia on kehitetty ensimmäisestä kaudesta selkiyttämällä kilpailukierroksia pitämällä parhaat palat mukana. Joukkueet kisaavat niin tietovisakysymysten kuin tunnusmusiikkien, kuvien ja rekvisiittojen parissa. Kierroksia pelataan tuttuun tapaan eri aihealueissa, ja tällä kaudella myös elokuvat on lisätty kategorioihin.

"Kun sain kuulla, että Yle toivoo Hyvät katsojat -ohjelmasta uutta kautta, niin ensimmäinen tunteeni oli suuri riemu! Kuvatessamme ensimmäistä kautta oli koko prosessi silkkaa iloa ja hyvää mieltä rennon hauskojen vieraiden kanssa, joten olen valtavan otettu siitä, että saamme jalostaa ohjelmaa ja tätä formaattia edelleen. On kutkuttavaa heittäytyä Hyvät katsojat 2.0 -version pariin. Kaiken keskiössä on edelleen television taikamaailma ja eniten odotan erilaisten ja eri-ikäisten TV-legendojen ainutlaatuisia kohtaamisia hauskan, leikkimielisen kilpailun äärellä - knääppylää unohtamatta!”, Bjurström intoilee samalla viitaten viime kaudella lanseeraamaansa uutuussanaan.

Pärjäävätkö kotimaiset tv-tähdet omassa elementissään? Se selviää ensi syksynä, kun Hyvät katsojat palaa televisioon!

Hae yleisöksi!

Katsojilla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä suomalaisen tv-viihteen ytimeen, sillä studioyleisöhaku Hyvät katsojat -ohjelmaan on avattu. Jaksot kuvataan Helsingissä 20.-29.5. välisenä aikana ja yleisöön otetaan niin pieniä kuin isompiakin ryhmiä. Ohjelman kakkoskaudella toisistaan mittaa ottavat mm. Posse-, Tanssii tähtien kanssa-, Fakta Homma-, YleX- ja Kokkisota-joukkueet, meteorologit, tenavatähdet, uutisankkurit sekä standup-koomikot.

Nauhoituspäivät ja ajat:
ma 20.5. klo 16-18.30
ke 22.5. klo 12-14.30, klo 16-18.30
to 23.5. klo 12-14.30, klo 16-18.30
pe 24.5. klo 12-14.30, klo 16-18.30
la 25.5. klo 10.30-13.00, klo 14.30-17.00
ma 27.5. klo 12-14.30, klo 16-18.30
ti 28.5. klo 12-14.30, klo 16-18.30
ke 29.5. klo 10.30-13.00, klo 14.30-17:00

Yleisöhaku ja tiedustelut:
yleiso@endemolshine.fi

Katso ensimmäisen kauden jaksoja sekä klippejä Areenassa

Lue myös - yle.fi:stä poimittua