Hyppää pääsisältöön

Kutsu Yle kahville – haluamme kuulla sinua

Vaaleanpunainen Kutsu Yle kahville -teksti läikkyneestä kahvista muodostuneen renkaan sisällä
Vaaleanpunainen Kutsu Yle kahville -teksti läikkyneestä kahvista muodostuneen renkaan sisällä Kuva: Yle Yle,logot

Voit kutsua yleläisiä kahvittelemaan kanssasi ennen juhannusta. Tarkoitus on, että ymmärtäisimme, kuinka Yle voisi palvella paremmin erilaisia ja eri puolilla maata asuvia suomalaisia.

Kutsu Yle kylään. Me tuomme pullat mukanamme.

Me yleläiset haluamme tavata sinut. Tulemme mielellämme tapaamaan perheitä, työporukoita, kaveripiirejä, harrastusseuroja, opiskelupoppoita ja muita ryhmiä ympäri Suomen, olitpa sitten aktiivinen Ylen ystävä tai harvemmin Yleä seuraava. Kokoa porukka ja ota yhteyttä.

Haluaisimme kuulla, minkälaiset aiheet ovat sinulle tärkeitä. Mistä toivoisit meidän tekevän enemmän juttuja? Mitä kautta seuraat uutisia, ajankohtaisia asioita tai urheilua? Kuinka me Ylessä voisimme palvella sinua paremmin?

Vierailulla emme ole tekemässä juttuja vaan kuuntelemassa sinua. Niin. Tehdään tämä kerrankin toisin päin: sinä pääset ääneen, me kuuntelemme!

Kun on yli 90-vuotias, pitää jatkuvasti varmistaa, että on kartalla asioista.

Yle täyttää toukokuun lopussa 93 vuotta, ja me yleläiset haluamme tehdä työtä, jolla on sinulle merkitystä. Ylen uutisten, ajankohtaisaiheiden ja urheilun tekijät toivovat saavansa kuulla, mitä sinulle kuuluu.

Toteutamme vierailut juhannukseen mennessä. Vierailijaryhmissä on mukana tavallisimmin 2–4 yleläistä. Mukana voi olla yleisölle tuttuja tekijöitä tai niitäkin, joita et vielä tunne. Meitäkin on moneen lähtöön: toimittajia, kuvaajia, uutisankkureita, urheiluselostajia ja monia muita tekijöitä.

Voit esittää kutsun tällä lomakkeella.

Meidän käsissämme tietosi ovat turvassa. Käsittelemme kutsut luottamuksellisesti ja poistamme tiedot, kun olemme valinneet kyläilypaikat. Myös kirje käy. Sen voi lähettää osoitteeseen:

Yle
Kutsu Yle kahville
PL 57
00024 Yleisradio

Esitäthän kutsusi viimeistään 30.4.2019.

Jos saamme paljon vierailukutsuja, joudumme valitettavasti valitsemaan kyläpaikkojen välillä.

Hauska tutustua! Toivottavasti tapaamme!