Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Kertun Pöllö

Askarrellaan: Kertun pöllö
Askarrellaan: Kertun pöllö Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Askartelu,askarrellaan

Vilja askartelee Kertun suunnitteleman pöllön.

Ohjeet

 • vessapaperirulla
 • maalia
 • askartelusilmät
 • kartonkia
 • sakset
 • liimaa

Maalaa rulla haluamallasi tavalla pöllömäiseksi. Leikkaa pöllölle kartongista nokka ja liimaa sen alaosa kiinni pöllön päähän. Leikkaa jalat ja liimaa ne pöllön sisäpuolelle.Liimaa pöllölle silmät. Leikkaa kartongista pöllölle siivet ja liimaa ne selkäpuolelle.

 • Pikku Kakkosen Eskari -sovellus avaa musiikin perusteita

  Pikku Kakkosen Eskari -sovelluksessa musiikkileikitään.

  Pikku Kakkosen Eskari -sovelluksen musiikkikokonaisuudessa leikitään musiikin peruselementeillä. Musiikinopettaja Aviv Ben-Yehudan suunnittelemissa peleissä tutustutaan sävelasteikkoihin, rytmeihin, melodioihin, intervalleihin ja sointuihin. Näistä elementeistä kootaan tuttuja lastenlauluja.

 • Mediataitoviikko 2020 Pikku Kakkosessa

  Mediataitoviikkoa vietetään 10.-16.2.2020.

  Pikku Kakkonen osallistuu Mediataitoviikkoon jakamalla koko viikon ajan vinkkejä Pikku Kakkosen ohjelmistosta ja mediankäytöstä.

 • Apua on tulossa!

  Pikku Kakkosessa tutustuaan ensihoidon ammattilaisiin.

  Pikku Kakkosen Apua on tulossa! -sarjassa tutustutaan ensihoidon ammattilaisiin. Ensihoidossa on kysymys potilaan hoitamisesta aina kiireellisestä tilan arvioimisesta tarkoituksenmukaiseen jatkohoitoon kuljettamiseen asti.