Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Kertun Pöllö

Askarrellaan: Kertun pöllö
Askarrellaan: Kertun pöllö Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askartelu,askarrellaan

Vilja askartelee Kertun suunnitteleman pöllön.

Ohjeet

 • vessapaperirulla
 • maalia
 • askartelusilmät
 • kartonkia
 • sakset
 • liimaa

Maalaa rulla haluamallasi tavalla pöllömäiseksi. Leikkaa pöllölle kartongista nokka ja liimaa sen alaosa kiinni pöllön päähän. Leikkaa jalat ja liimaa ne pöllön sisäpuolelle.Liimaa pöllölle silmät. Leikkaa kartongista pöllölle siivet ja liimaa ne selkäpuolelle.

 • Vahvuusvariksen tarinat

  Vahvuusvaris opettaa tunnistamaan luonteenvahvuuksia.

  Vahvuusvariksen tarinoissa Varis ystävineen harrastaa, hassuttelee, opettelee olemaan linnuiksi ja huomaamaan hyvää. Vahvuusvariksen tarinat pohjautuvat positiiviseen pedagogiikkaan ja luonteenvahvuuksien tietoiseen opetteluun.

 • Pyjamasirkuksessa riemuitaan musiikin, sirkuksen ja leikin voimalla

  Pikku Kakkosen lastenkonsertti pe 2.4. klo 9:15 Yle TV2:ssa.

  Pikku Kakkosen lastenkonsertissa ihmetellään tuttujen juontajien unia yhdessä Sorin Sirkuksen taitureiden ja monitaitoisen Pikku Papun orkesterin kanssa. Konsertti nähdään Yle TV2:ssa perjantaina 2.4. klo 9:15.

 • Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

  Urheat pupuset urheasti matkaan!

  Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa. Pupuset seikkailevat Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 7.3. alkaen.

 • Liiku leikiten! - välineet liikuntaleikkeihin kotoa!

  Pikku Kakkosessa kannustetaan liikkumaan.

  Mitä kaikkea voi toteuttaa sanomalehtikeppihevosella, taikamatolla sekä pyykkinarulla ja -pojilla lasten liikunnassa? Entä mikä kulkuväline sopii hyvin hierontaan? Liiku leikiten! Areenassa keskiviikkona 10.3.