Hyppää pääsisältöön

Testaa, millainen kierrättäjä olet!

Maryam (Noora Dadu), Jonne (Joonas Saartamo), Taisto (Martti Suosalo) ja Helena (Jaana Saarinen)
Muovinkeräysastia mullistaa taloyhtiön asukkaiden elämän. Testaa, ketä sarjan hahmoista sinä eniten muistutat: oletko Maryam (Noora Dadu), Jonne (Joonas Saartamo), Taisto (Martti Suosalo) vai Helena (Jaana Saarinen)? Maryam (Noora Dadu), Jonne (Joonas Saartamo), Taisto (Martti Suosalo) ja Helena (Jaana Saarinen) Kuva: Antti Mikkola / Warner Bros. International Television Production Finland Oy muovin kierrätys,muovinkeräys,I love muovi

Martti Suosalo on arka leskimies ja kemianopettaja Taisto, joka haluaa laittaa taloyhtiön kierrätysasiat kuntoon. Projekti törmää epäluuloisuuteen ja muutosvastarintaan, kun vastassa ovat taloyhtiön muut asukkaat: uutta murrosikää elävä kuusikymppinen Helena, salaliittoteoreetikko Jonne, himosäästäväinen Maryam ja vegaani Ruu, joka haluaa kieltää kaiken muovin taloyhtiöstä. Testaa, ketä sarjan hahmoista sinä eniten kierrättäjänä muistutat!

Jokainen Taisto – muovista ja rakkaudesta -sarjan hahmoista on omanlaisensa. Ja nyt sinä saat heidät naapureiksesi. Vaarana tässä taloyhtiön kokouksessa on, että kovin lyhytnäköisillä vastauksilla saatat joutua itse kierrätetyksi!

Uusi kahdeksanosainen komediasarja Taisto – muovista ja rakkaudesta kertoo taloyhtiöstä, jonka pihaan aletaan puuhata muovinkierrätysastiaa. Hanke mullistaa koko porukan elämän.

Juttu on julkaistu alunperin I love muovi -kampanjan yhteydessä keväällä 2019.