Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta

Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään seitsemäs kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne! Nyt haetaan tarinoita ja yllätettäviä seuraavalle, 7.tuotantokaudelle.

SuomiLOVEn jokaisen kauden aikana kerrotaan tarinoita rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Välillä tunnelmoidaan studiossa, välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan

SuomiLOVE piirtää laajan kuvan suomalaisesta rakkaudesta, ja kausien aikana kuullut sadat laulut antavat niille tunteita herättävän soundtrackin. SuomiLOVEssa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta.

Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. SuomiLOVE porautuu syvälle sieluun, ja avaa kyynelkanavat, mutta nostaa pintaan myös ilon ja naurun.

Oman tarinasi voit jakaa tällä lomakkeella!

Lisää ohjelmasta