Hyppää pääsisältöön

Saisiko olla oopperaa, operettia tai musikaalia? Toivoa voi jo nyt!

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Nyt on mahdollista toivoa opperaa, operettia, musikaalia tai muuta näyttämöllä esitettävää musiikkia! Näyttämömusiikin sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä lauantaina 27. päivänä huhtikuuta.

Musiikkitoiveita voi jo lähettää etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Muistattehan laittaa toiveisiinne myös puhelinnumeronne, niin voimme tarvittaessa soittaa teille.

Puhelinlinjat aukeavat lauantai-iltana tuntia ennen lähetystä klo 18 - puhelinnumero on vanha tuttu 09-144800.

Suorassa puhelintoivekonsertissa musiikkitoiveita toteuttavat laulaja-näyttelijä Päivi Kantola ja musiikkitoimittaja Vesa Kytöoja.

Alla olevalla lomakkeella toiveita voi jättää lähetyspäivään lauantaihin 27.4. klo 17 saakka.

Täytä lomake.
 • Tänä lauantaina Yle Radio 1:ssä on Tarinoiden yö

  Yö on täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23.5.2020

  Yö on jälleen täynnä tarinoita lauantain myöhäisiltana 23. toukokuuta, kun Yle Radio 1 lähettää perätysten neljä Tarinatarha-ohjelmaa, jolloin tarinoiden ja musiikin mukaan voi heittäytyä useamman tunnin ajaksi. Tulevassa Tarinoiden yössä kuullaan alkuun Zacharias Topeliuksen iki-ihana klassikko Adalminan helmi.

 • Jalostaako yhteinen kriisi meitä? Osallistu Roman Schatzin Maamme-iltaan

  Mitä me keksimme tänä outona aikana?

  "Kyllä hätä keinot keksii, sanoi akka kun kissalla pöydän pyyhki." Kuten kaikilla kriiseillä, myös tämän hetken tilanteella on paitsi pahoja myös hauskoja, opettavaisia ja luovia vaikutuksia. Mitä me tästä opimme, mitä kaikkea me keksimme tänä outona aikana? Millaisia uusia ideoita, ratkaisuja, strategioita ja visioita me kehitämme? Jalostaako yhteinen kokemus meitä ihmisinä?

 • Toivo musiikkia Faunin iltapäivään

  Toivo omaa suosikkiasi.

  Faunin iltapäivä on iltapäivien rentouttava musiikkihetki klassisen musiikin parissa. Perjantaisin ohjelmassa soivat kuuntelijoiden toiveet. Mitä sinä haluaisit kuulla? Faunin iltapäivä soi Yle Radio 1:ssä joka päivä klo 16.10 - 17.00. Kuunneltavana myös Yle Areenassa.