Hyppää pääsisältöön

Saisiko olla oopperaa, operettia tai musikaalia? Toivoa voi jo nyt!

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Nyt on mahdollista toivoa opperaa, operettia, musikaalia tai muuta näyttämöllä esitettävää musiikkia! Näyttämömusiikin sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä lauantaina 27. päivänä huhtikuuta.

Musiikkitoiveita voi jo lähettää etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Muistattehan laittaa toiveisiinne myös puhelinnumeronne, niin voimme tarvittaessa soittaa teille.

Puhelinlinjat aukeavat lauantai-iltana tuntia ennen lähetystä klo 18 - puhelinnumero on vanha tuttu 09-144800.

Suorassa puhelintoivekonsertissa musiikkitoiveita toteuttavat laulaja-näyttelijä Päivi Kantola ja musiikkitoimittaja Vesa Kytöoja.

Alla olevalla lomakkeella toiveita voi jättää lähetyspäivään lauantaihin 27.4. klo 17 saakka.

Täytä lomake.
 • Millaiset TE-palvelut auttaisivat sinua saamaan työpaikan? Kerro meille

  Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi?

  Millaisia kokemuksia sinulla on TE-toimiston palveluista? Millainen palvelu tai koulutus edistäisi tai on edistänyt sinun työllistymistäsi? Mitkä seikat vaikeuttavat tai estävät työllistymistäsi? Oletko saanut palautetta työnantajalta työnhausta? Jos olet itse työnantaja, mitä kautta haet uusia työntekijöitä? Kotkassa tehtiin toimintatutkimus työttömien työnhakijoiden kanssa.

 • Hartauspuhujat joulukuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat joulukuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Hartauspuhujat marraskuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat marraskuussa 2019

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Jumalanpalvelukset lokakuussa

  Jumalanpalvelukset lokakuussa 2019

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset lokakuussa 2019. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.