Hyppää pääsisältöön

Mitä Kandien jakson 4. eläimille kuuluu – Eläkepäiviä ja pentuhulinoita

Amerikanakitanarttu imettää pentujaan
Amerikanakitanarttu imettää pentujaan Kuva: SSS/KIRSI-MAARIT VENETPALO koira,Kandit,amerikanakita,koiranpennut

Karoliina ja Sari saivat molemmat tutkittavakseen mahdollisesti tiineenä olevat narttukoirat. Kumman omistajalle kerrottiin iloisia uutisia?

Amerikanakita Myy oli tiineysultrassa, ja Karoliina löysi kohdusta ainakin kolme sikiötä.
Lopulta pentuja oli kuitenkin peräti seitsemän, ja omistajalla oli täysi työ pidätellä itseään, ettei pitänyt suloisista tulokkaista yhtään itsellään!

Kaksi pientä amerikanakitanpentua nurmikolla
Kaksi pientä amerikanakitanpentua nurmikolla Kuva: SSS/KIRSI-MAARIT VENETPALO koira,Kandit

12-vuotias beaglenarttu Kira oli eläinlääkärillä, koska sen epäiltiin olevan pieniin päin. Sari löysi Kiralta nisäkarvaimen ja nisien nesterakkuloita sekä sivuäänen sydämestä. Ultrassa koiran kohdusta ei löytynyt merkkejä raskaudesta.

Kira-beagle viettää eläkepäiviä kotosalla, metsälle siitä ei enää ole. Omistaja päätti, että isoihin leikkausoperaatioihin ei Kiran kanssa lähdetä, koska koira on jo niin vanha.

Vanha beaglenarttu seisoo lumisessa maisemassa
Vaikka nisässä oleva patti on edelleen kasvanut, se ei tunnu Kiraa häiritsevän. Ruoka maistuu, ja koira on vanhuudesta huolimatta vielä leikkisä. Vanha beaglenarttu seisoo lumisessa maisemassa Kuva: Mira Harju koira,Kandit,beagle

Kandit

  • Testaa, onko sinusta eläinlääkäriksi!

    Tee leikkimielinen testi, millainen eläinlääkäri olisit!

    Oletko aina rakastanut eläimiä ja hoivannut niitä mielelläsi? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, piileekö sisälläsi salainen eläinlääkäri, joka vain odottaa vapauttamista!