Hyppää pääsisältöön

Kerro meille lempikamarimusiikkiteoksesi ja se voi päätyä konserttiohjelmaan!

RSO:n kamarimusiikkifestivaalin MIND logo
RSO:n kamarimusiikkifestivaalin MIND logo Kuva: Heidi Grönroos Radion sinfoniaorkesteri

26.4.2020 klo 15 pidettävässä RSO:n kamarimusiikkifestivaalin konsertissa "Mielimusiikkia" kuullaan yleisön toivekappaleita. Olisiko suosikkisi pieni pianominiatyyri vai uljas jousikvartetto? Lähetä toiveesi 1.11.2019 mennessä tällä lomakkeella! Koostamme konsertin ohjelman yleisön ehdotusten pohjalta.

  • Alttoviulun soittaja (tutti)

    Koesoitto pidetään Helsingin Musiikkitalossa 28.–29.11.2019.

    Koesoitto pidetään Helsingin Musiikkitalossa 28.–29.11.2019.

  • "Beethoven kehittää jatkuvasti uusia tapoja rikkoa odotuksia"

    Hannu Lintu ja Stephen Hough haastattelussa.

    RSO:n kevätkausi päättyy Beethovenin pianokonserttojen kokonaisesitykseen 22.-23.5. Musiikkitalossa. Konsertit johtaa ylikapellimestari Hannu Lintu ja solistina esiintyy Stephen Hough. Lotta Emanuelsson haastatteli Lintua ja Hough'ia ja kysyi mm. miten Beethoven uudisti konserton lajiperinnettä.