Hyppää pääsisältöön

Pörröiset ystävämme - lemmikit valtaavat Areenan

koiranpentu
koiranpentu Koirat-lehti

Lemmikit valtaavat Areenan toukokuussa. Tapaa maailman suurin koira, näe koiran- ja kissanpentujen ensimmäisen vuoden vaiheet ja seuraa eläinlääkärikandien vaativaa vuotta. Koirat ja muut lemmikit todellakin ovat ihmisen parhaita ystäviä, joskus jopa liikaakin.

Kandit
Kandit-sarjan viidennellä tuotantokaudella nuoret kohtaavat eläinpotilaansa ja niiden omistajat Salossa, Kurikassa ja Kärsämäellä.


Maailman suurin koira
Ällistyttävä brittidokumentti kertoo maailman suurimmista koirista ja niiden pelottomista omistajista, jotka ovat valmiita uhraamaan omaisuuden koiriensa ylläpitoon. Claire maksaa kahden tanskandogginsa kuluja noin 12 500 puntaa vuodessa ja toivoo lemmikkinsä pääsevän Guinnessin ennätysten kirjaan maailman suurimpana koirana. Mutta hän ei ole ainoa, sillä suuruudenhulluja jättikoirien omistajia löytyy maailmalta yllättävän paljon.

Mitä vain vuoksesi lemmikkini
Norjalaisessa sarjassa tutustutaan ihmisiin, joiden arkea värittävät lemmikit

Docstop: Sairaan kaunis koira
Normaalin hengittämisen pitäisi olla eläimen perusoikeus. Yhden koirarodun aivot eivät mahdu enää kalloon, toisen nivelet ja nikamat ovat epämuodostuneita. Onko koirien jalostaminen mennyt liian pitkälle?O:Nina Malmberg


Pienet karvaiset lemmikit
Hellyttävä neliosainen sarja kertoo koiran- ja kissanpentujen elämän ensimmäisestä vuodesta. Pääsemme seuraamaan pentuja niiden syntymästä lähtien, jännitämme luovutusta ja sopeutumista uuteen kotiin. Pentujen jokainen päivä on täynnä ihmeellisiä seikkailuja, oppimista ja hauskoja sattumuksia ihmisten maailmassa.


Kesäkuun alussa 2019 julkaistaan dokumenttisarja Huonosti käyttäytyvät koirat (Dogs Behaving Badly).

Lue myös - yle.fi:stä poimittua