Hyppää pääsisältöön

Ylen kesä on täynnä vahvaa draamaa, herkullista komediaa, musiikkia, urheilua ja viihdettä!

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Elämäni Biisi starttaa kesäkuussa! Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Elämäni Biisi

Ylen kanavilla nähdään kesällä huipputekijöiden tähdittämät uudet kotimaiset komediat Hillo ja Kellot soi, Handmaid’s Tale -sarjan odotettu toinen kausi, Teeman täydeltä länkkäreitä, kansainväliset uutuussarjat Press – vallan vahtikoirat ja West of Liberty, Euroviisut, uusi hauska ja koukuttava musiikkikisailushow Elämäni Biisi, Au pairit Havaijilla ja paljon muuta!

Kutkuttavia kotimaisia komedioita

Kesä käynnistyy ronskilla ja raikkaalla kotimaisella komediasarjalla Hillo! Essi Hellénin, Niina Koposen ja Emma Kunnaksen käsikirjoittama sketsisarja kertoo epämääräisestä vaiheesta nuoruuden ja aikuisuuden välimaastossa, vaiheesta ennen vakiintuneita parisuhteita, omistusasuntoa tai muita järkeviä elämänvalintoja.

Sarjan pääosissa nähdään käsikirjoittajakolmikko. Sivurooleissa nähdään iso kattaus Suomen komediatähtiä, mm. Eija Vilpas, Taneli Mäkelä, Miitta Sorvali, Eero Ritala, Juho Milonoff ja Jaakko Ohtonen. Yle Areenassa katalogina 7.6. ja Yle TV2:ssa 8.6. alkaen.

Kolme naista punaisissa vaatteissa istuu tai on eri tavoin kyykyssä lattialla ja katsoo kameraan.
Hillo alkaa kesäkuussa! Kolme naista punaisissa vaatteissa istuu tai on eri tavoin kyykyssä lattialla ja katsoo kameraan. Kuva: Viivi Huuska / Yellow Film TV Oy komediasarjat,hillo

Ensimmäisellä kaudellaan supersuosion saavuttanut ja arkipäivän tilannekomiikasta ammentava Pirjo saa jatkoa toisella, herkullisella kaudella, jossa pohditaan, voiko toista ihmistä kehua liikaa, saako lahjoja kierrättää ja miten toimia kun lounaspaikkauskollisuus rikotaan. Pirjon on käsikirjoittanut koomikko Pirjo Heikkilä yhdessä ohjaaja Lauri Nurksen kanssa. Pirjon 10 uutta jaksoa Yle Areenassa 28.6. alkaen ja Yle TV2:ssa 30.6.

Pirjo istuu vihreässä vessassa pöntöllä ja katsoo ylöspäin.
Pirjon uudet jaksot alkavat Areenassa 28.6. ja Kakkosella 30.6. Pirjo istuu vihreässä vessassa pöntöllä ja katsoo ylöspäin. Kuva: Annamaria Palsi-Ikonen / AITO MEDIA OY Pirjo Heikkilä,PIRJO

Kellot soi on huippunäyttelijöiden – Minttu Mustakallion, Laura Malmivaaran, Lari Halmeen, Sanna-Kaisa Palon, Pihla Penttisen, Joanna Haartin, Elias Gouldin, Hannes Suomisen ja Antti Launosen – tähdittämä 10-osainen komediasarja, jossa seurataan Pisakallion koulun opettajien, rehtorin ja sivistystoimenjohtajan vauhdikkaita ja hulluilla visioilla maustettuja edesottamuksia yhden lukuvuoden ajan.

Tuore rehtori Minerva Böhm (Mustakallio) aloittaa lukukauden kaksi viikkoa etuajassa. Rehtorin työt hoituvat vauhdilla enemmän kuin taidoilla, mikä turhauttaa koulun pätevää apulaisrehtoria, Anne Asikainen-Kariluoma-Ståhlbergiä (Malmivaara).

Nousukiidossa urallaan oleva sivistystoimenjohtaja Jukkis (Halme) vie Minervan kanssa koulua kohti Pisa-rankingin huippua huikeilla visioillaan: impataan hometta ilmiöpohjaisen oppimisen kunniaksi! Korvataan opettajat mobiilisovelluksilla! Aloitetaan yritysyhteistyö! Sarjan ovat käsikirjoittaneet Kätevä Emäntä-sarjan luojat Marjo Vento ja Sari Vento. Yle Areena 8.8.2019 ja Yle TV2 12.8. alkaen.

Laura Malmivaara, Minttu Mustakallio ja Lari Halme
Kellot soi alkaa elokuussa. Laura Malmivaara, Minttu Mustakallio ja Lari Halme Kuva: Annamaria Palsi-Ikonen/Teemu Åke / AITO MEDIA OY ohjelmat (radio-tai tv-ohjelmat),Kellot soi

Vahvaa kansainvälistä draamaa

Kansainvälinen draamakesä starttaa uudella trillerimäisellä saksalais-ruotsalaisella tuotannolla West of Liberty. Yle näyttää sarjan tuoreeltaan, sillä se on saanut meitä ennen ensi-iltansa ainoastaan Norjassa. Kolme amerikkalaismiestä teloitetaan parturissa Marrakechissä ja amerikkalaisnainen Faye Morris todistaa tapahtumat. Hän pakenee ja saapuessaan Berliiniin yrittää tavoittaa Yhdysvaltain suurlähettilään. Sen sijaan puhelut johtavat hänet Ludwig Lichtin käsiin, mieheen jolla on värikäs menneisyys. Molemmat löytävät pian itsensä tiedustelun maailmasta.

Sarja perustuu Thomas Engströmin romaaniin Väster om friheten, joka on ensimmäinen neljän romaanin sarjasta saksalaisesta Stasi-agentista Ludwig Lichtistä. Yle Fem 6.5.2019 alkaen maanantaisin klo 22.00. Katalogina Yle Areenassa 6.5.

Mies ja nainen seisovat vakavannäköisinä jonkinlaisen betonisen rakennuksen sisällä, jossa näyttäisi olevan myös hiekkaa.
West of Liberty 6.5. alkaen! Mies ja nainen seisovat vakavannäköisinä jonkinlaisen betonisen rakennuksen sisällä, jossa näyttäisi olevan myös hiekkaa. Kuva: Anagram Sverige AB draamasarjat,West of Liberty

Odotettu The Handsmaid’s Tale – Orjattaresi toinen kausi nähdään Ylen kanavilla 7.5. alkaen. Uudella kaudella seurataan Frediläiseksi ristityn Junen pitkää matkaa epätoivon tuolle puolen. Mikä häntä siellä odottaa? Olisiko kuolema sittenkin armelias vapautus tästä kaikesta? Sarjan toisella kaudella on kolmetoista jaksoa.

Elisabeth Moss käsitellyssä promokuvassa.
Handmaid's Tale - Orjattaresi 2. kausi 7.5. alkaen! Elisabeth Moss käsitellyssä promokuvassa. Kuva: MGM The Handmaid’s Tale – Orjattaresi,toinen kausi

Press - vallan vahtikoirat on muun muassa Doctor Fosterin käsikirjoittajana tunnetun Mike Barlettin käsikirjoittama draamasarja, jonka pääosassa on media – neljäs valtiomahti ja vallan vahtikoira. Sarjan pääosassa nähdään muun muassa Hercule Poirot’n roolistaan tunnettu David Suchet.

Sarja kertoo kahden erilaisen sanomalehden välisestä kilpailusta ja toimittajista, jotka jatkuvan paineen alla suoltavat uusia mullistavia juttuja, usein henkilökohtaisen elämänsä kustannuksella. Yle TV1 perjantaisin klo 21.05 alkaen 24.5.

DAVID SUCHET seisoo taustallaan seinä, jossa sanomalehtien etusivuja.
Press - Vallan vahtikoirat alkaa toukokuussa. DAVID SUCHET seisoo taustallaan seinä, jossa sanomalehtien etusivuja. Kuva: Colin Hutton / BBC draamasarjat,Press - vallan vahtikoirat

Virolaisessa tosipohjaisessa draamasarjassa Pank kuvataan 1990-luvun voimakasta murrosta Baltian maissa ja etenkin Virossa. Neuvostoliiton romahdettua Viro julistautui jälleen itsenäiseksi. Maan infrastruktuuri, pankkimaailma ja poliittinen järjestelmä olivat yhä lapsenkengissä verrattuna vapaaseen lähteen. Sarja on ensimmäinen virolainen draamatuotanto, joka on myyty myös Yhdysvaltoihin. Pankin näyttelijäkaartiin kuuluu myös Kati Outinen. Yle TV1 24.7. alkaen keskiviikkoisin klo 22.00. Kaikki jaksot Yle Areenassa 24.7.-22.10.

Mies lähikuvassa vakavan näköisenä kasvoillaan hikipisaroita tai vettä.
Pank alkaa heinäkuussa. Mies lähikuvassa vakavan näköisenä kasvoillaan hikipisaroita tai vettä. Kuva: Yle Kuvapalvelu draamasarjat,Pank

Länkkäreitä koko kesä!

Teeman kesää eletään vahvasti länkkärihengessä – koko kesän ajan! 28.5. alkaen kanavalla nähdään kolmiosainen Historia: Villi länsi -sarja, jossa Tony Robinson tutkii Hollywood-elokuvien Villin lännen myyttejä. Lisäksi 4.6. nähdään dokumentti elokuvaohjaaja ja Oscar-voittaja John Fordista, joka on lukuisissa elokuvissaan tulkinnut amerikkalaista sielunmaisemaa ilmaisuvoimaisemmin kuin kukaan muu.

Lauantaisin Teemalla ollaan länkkärielokuvien tunnelmissa. Tarjolla on John Fordia, John Waynea, Maureen O´Haraa, Sergio Leonea, Gary Cooperia ja monia muita länkkäritähtiä. Elokuvat nähdään Yle Teemalla lauantaisin 8.6.–31.8.

Mies ja nainen vaunuissa katsoen ulos ikkunoista. Mustavalkea kuva.
Hyökkäys erämaassa nähdään yhtenä Teeman länkkärikesän elokuvista. Mies ja nainen vaunuissa katsoen ulos ikkunoista. Mustavalkea kuva. Kuva: Films Sans Frontieres Hyökkäys erämaassa

Musiikkia, viihdettä ja vähän asiaakin!

Tel Aviv, Darude ja Euroviisut! Toukokuussa jännitetään, miten Daruden ja Sebastian Rejmanin Look Awayn käy Euroviisuissa! Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa 14.5. esiintymispaikalla kolme. Toinen semifinaali käydään torstaina 16.5. ja finaali nähdään lauantaina 18.5. Lisäksi uunituore dokumentti seuraa kaksikon matkaa viime syksyltä aina Israelin viisulavalle saakka.

Sebastian Rejman ja Darude julistemaisessa Look Away -kuvassa.
Euroviisut Tel Avivissa 14.-18.5. Sebastian Rejman ja Darude julistemaisessa Look Away -kuvassa. Kuva: Anton Sucksdorff / Jaakko Manninen dba Beats and Styles Euroviisut

Kesäkuu käynnistyy 1.6. YleXPopilla Joensuusta! Lavalle nousee jälleen suuri joukko Suomen mielenkiintoisimpia ja ajankohtaisimpia artisteja. Lavajuontajina nähdään YleX Aamun Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio sekä Uuden musiikin X:n Anne Lainto ja Ida Karimaa. Tv-ohjelman houstina on Jenni Poikelus. Koko YleXPop lauantaina 1.6. suorana Yle Areenassa ja YleX:llä. Parhaat palat nähdään Yle TV2:ssa 2.6.

Pyhimys YleXPop-mainosjulisteessa.
YleXPop järjestetään tänä vuonna Joensuussa. Esiintymässä muun muassa Pyhimys. Pyhimys YleXPop-mainosjulisteessa. Kuva: Juuli Aschan / YleX Pyhimys,YleXPop

Heti YlexPopin jälkeen päästään viihtymään upouuden, koukuttavan ja todellisia yllätyksiä tarjoavan musiikkiviihdeohjelman Elämäni Biisi parissa! Ohjelman kussakin jaksossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin, johon liittyy jokin koskettava, hauska tai vaikuttava tarina heidän elämänsä merkittävistä hetkistä. Vieraiden tehtävänä on lisäksi arvata, mikä kappale on kenenkin Elämän Biisi. Kuka on paras keittiöpsykologi, osaako joku bluffata oikein kunnolla ja kenellä on pitävin pokka?

Biisejä esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg taustallaan iso livebändi kapellimestari Kalle Torniaisen johtamana. Ohjelman juontaa Katja Ståhl. Elämäni Biisi Yle TV1:ssä 8.6. alkaen!

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Elämäni Biisi alkaa 8.6.! Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Elämäni Biisi

Au pairit -sarjan kuudennella kaudella suunnataan eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle. Kuten au pairit, myös isäntäperheet ovat hyvin erilaisia: päädymme lapsensa kotikouluttavan perheen, eläväisen yksinhuoltajaäidin, ankaran ja lapsiaan herkästi kurittavan isän sekä luomufarmia pyörittävän perheen vapaaehtoisia, sukulaisia ja jopa porsaita vilisevään kotiin. Miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat? Entä miten tytöt tulevat toimeen keskenään? Uudet Au pairit julkistetaan 13.5.! Yle Areena 29.5. ja Yle TV2 3.6. alkaen.

Au pairit Havaijilla -hahmot silhuettina. Taustalla Havaiji-maisema.
Au pairit vievät tänä kesänä meidät Havaijille 29.5. alkaen! Au pairit Havaijilla -hahmot silhuettina. Taustalla Havaiji-maisema. Kuva: Yle Au pairit

Kandien viidennellä tuotantokaudella puolestaan päästään seuraamaan nuorten kandien ensimmäistä kesää eläinlääkäreinä. Kandeilla on viisi vuotta opiskelua takana ja paljon teoriaa opittuna. Tämä kesä on kandien tulikoe, kun vastuu eläinlääkärin työstä – eläimen hoito ja asiakkaan kohtaaminen – siirtyykin täysin itselle. Yle TV1 1.5. alkaen keskiviikkoisin klo 20. Yle Areenassa koko kausi 29.4.

Kolme nuorehkoa naista katsoo kameraan ja hymyilee. Heidän takanaan seisoo hevonen.
Kandien viides tuotantokausi pyörähti käyntiin huhtikuun lopulla. Kolme nuorehkoa naista katsoo kameraan ja hymyilee. Heidän takanaan seisoo hevonen. Kuva: Johanna Kannasmaa / Yle Kandit

Mitä täytyy ottaa huomioon, kun tehdään benji-hyppy avantoon? Voiko ruostuneella ammeella seilata Helsingin edustalla vai uppoaako se? Mitä tapahtuu, kun radiojuontajat suljetaan äänettömään tilaan? Viki, Köpi ja Henkka – tieteen armoilla -sarja pistää YleX:n Vikin ja Köpin taas koville! Suosikkijuontajien populaaritiedesarjan uudet jaksot julkaistaan Yle Areenassa elokuussa 2019.

Areenassa Mimosa Willamon uutuussarja, Vogue Williamsin dokkareita ja elokuvia

Areenan kesän kotimainen draamauutuus on Mimosa Willamon ja Josefine Frin tähdittämä feministinen sarja Badrumsliv. 18-osaisessa sarjassa pohditaan, mitä on olla nuori nainen nykypäivänä. Sarjan tapahtumapaikka on ystävysten kylpyhuone, ja tarinat pohjautuvat tosielämän kokemuksiin, joita on kerätty crowdsourcingin avulla. Koko kausi julkaistaan 26.7.

Kaksi naista kylpyhuoneessa. Toinen istuu kylpyammeessa ja toinen kylpyammeen edessä. Molemmilla on vaatteet päällä, toisella tupakka suussa.
Badrumsliv alkaa heinäkuussa! Kaksi naista kylpyhuoneessa. Toinen istuu kylpyammeessa ja toinen kylpyammeen edessä. Molemmilla on vaatteet päällä, toisella tupakka suussa. Kuva: Moilo draamasarjat,Badrumsliv

Irlantilaistoimittaja Vogue Williams tutkii kiinnostavia ilmiöitä ja asioita uusissa dokumenttisarjoissaan. Aiheina ovat mm. nyrkkeilevät naiset, väärät vartalot ja netin seksiuhat. Dokkarit ovat katsottavissa 10.6.–8.9.

Divine Consultans - The Beginning on Suomen ensimmäinen sarjakuva-animaatiosarja. 16-vuotias Joy elää kahtiajakautuneessa maailmassa, jossa kaikkien on pakko valita puolensa. Valtaa pitävät zenithit syrjivät vähemmistöön kuuluvia nadireita. Sarjan kansainvälinen tekijätiimi on suomalais-irlantilais-brittiläinen. Rooleissa kuullaan: Martha Mackintosh (Game of Thrones Video Game), Debbie Stephens & Andrew St Clair. Sarjan on ohjannut Juha Fiilin ja käsikirjoittanut Adam Cullen. Pääartisti on Jan Andersson. Ensimmäinen kausi on katsottavissa 12.5. alkaen.

Sarjakuva-animaatio, jossa kaksi naista käytävällä.
Divine Consultants 12.5. alkaen Areenassa. Sarjakuva-animaatio, jossa kaksi naista käytävällä. Kuva: Yle Kuvapalvelu animaatio,Divine Consultants

Summerin kesä tuo nuorten kesälomaan vuorovaikutusta, meemejä, sketsiviihdettä ja tubeparodioita – Summeri taistelee pas*aa kesää vastaan (PKV) Instagramissa, Youtubessa ja Areenassa 2.6. alkaen. Luvassa mm. PKV: Tubettajan ihana kesä! -tubeparodia sekä PKV: Pas*ameemibattle.

Ja jos kesäsää pakottaa sisätiloihin pidemmäksikin aikaa, Yle Areenan leffat tarjoilevat ajanvietettä kesälomalaisille. Kesän aikana (31.5., 20.6. ja 26.7.) julkaistaan kolme elokuvapakettia, joista jokainen on katsottavissa kuukauden ajan. Ensimmäisessä paketissa mm. draamakomediat Polttarittaret, Behaving Badly ja The Way Way Back. Kesäkuun paketissa mm. Love at First Dance, I Me Wed ja Flip That Romance ja heinäkuussa viihdytään jännäreiden, kuten The Ones Below - alakertalaiset ja What Happened to Monday, parissa.

Nainen (Noomi Rapace) seisoo julisteilla teipatun seinän edessä.
Areenan kesäleffoissa nähdään muun muassa Noomi Rapacen tähdittämä What Happened to Monday. Nainen (Noomi Rapace) seisoo julisteilla teipatun seinän edessä. Kuva: Yle Kuvapalvelu elokuvat,What Happened to Monday

Maukkaita grilli- ja kotiruokia ja hävikkiruokaa

Yle Femillä nähdään kesällä kaksi ruoka-aiheista ohjelmaa. Ruoan pelastajat -sarjassa juontaja Anne Lundberg ja Strömsön entinen kokki Paul Svensson etsivät vastausta ajankohtaiseen ja tärkeään kysymykseen: kuinka minimoida hävikkiruoka? Uusien ruokaohjeiden avulla Anne ja Paul yllättävät makunystyrämme ja opettavat meitä iloitsemaan ruoasta, joka valmistetaan ns. ruokajätteistä. Tulevaisuutta luodataan, kun Paul valmistaa kasvispohjaisen leikkeleen uuden pakastamis-tekniikan avulla. Yle Fem 19.5. alkaen sunnuntaisin klo 18.30.

Ruotsalaisessa ruokaohjelmassa Timjamia, kukkoa ja torttuja keittiömestari Lisa Lemke kutsuu ystäviä kotiinsa. Hän asuu kylässä Falkenbergin ulkopuolella ja tilalle saapuvat Zeina Mourtada, joka rakastaa vihreitä makuja eri puolilta maailmaa, Sandra Mastio, jonka intohimo on loihtia maukkaita grilliruokia, Jimmy Brorsson, joka taitaa makeat suupalat, ja Emma Lindquist, joka luo uniikkeja miljöitä. Yhdessä he valmistavat ruokaa ja antavat vinkkejä helppoon ja hauskaan ruoanlaittoon; jotta olisit parempi kotikokki. Yle Fem 16.6. alkaen sunnuntaisin klo 18.30.

Nainen seisoo keittiössä pöydän ja leikkuulaudan takana, katsoo kameraan ja hymyilee.
Tinjamia, kukkoa ja torttuja. Nainen seisoo keittiössä pöydän ja leikkuulaudan takana, katsoo kameraan ja hymyilee. Kuva: SVT / Sveriges Television Ab ruokaohjelmat,Tinjamia, kukkoa ja torttuja

Jalkallon naisten MM-kisat ja paljon muuta urheilun juhlaa!

Kesä on jälleen jalkapallon juhlaa, sillä edessä ovat Fifan jalkapallon naisten MM-kilpailut! Yle näyttää TV2:ssa ja Yle Areenassa kisojen kaikki 52 ottelua - enemmän kuin koskaan ennen!

24 maata taistelee maailmanmestaruudesta Ranskassa pelattavissa kisoissa. Juontajina nähdään Yle Urheilun tutut kasvot Riku Salminen ja Sami Laine, selostuksesta vastaa muun muassa Matti Härkönen, ja asiantuntijoina kuullaan useita jalkapallovalmentajia, -pelaajia ja vaikuttajia, kuten Marianne Miettinen ja Erkka V. Lehtola. Fifan jalkapallon naisten MM 2019 Yle TV2:ssa ja Areenassa 7.6.-7.7.2019

Kuvassa asiantuntija Erkka V. Lehtola ja selostaja Matti Härkönen sekä toimittajat Riku Salminen ja Sami Laine.
Fifan jalkapallon naisten MM 2019 -kisat starttaavat kesäkuussa! Kuvassa asiantuntija Erkka V. Lehtola ja selostaja Matti Härkönen sekä toimittajat Riku Salminen ja Sami Laine. Kuva: Jyrki Valkama / Yle Kuvapalvelu FIFAn jalkapallon naisten MM 2019

Kesän aikana urheilutarjonta on Ylen kanavilla varsin vilkasta: ohjelmistossa ovat muun muassa Lentopallon naisten EM-kisat, Tenniksen Ranskan Avoimet, SM-viikko, Jalkapallon U20 MM-kisat sekä elokuun urheilun superviikonloppu, jolloin Jyväskylässä käydään legendaarinen MM-rallin Suomen osakilpailu ja Lappeenrannassa kisataan yleisurheilun Suomen mestaruuksista Kalevan kisojen merkeissä.

Radiossa Kikkaa, kulttuuria ja Tuija Pehkosta

Tänä kesänä Radio Suomen heinäkuussa kuullaan 20-osainen musiikkidraama, joka pohjautuu Kikan eli Kirsi Sirénin (1964-2005) elämään ja uraan. Kikka – tarina tähdestä vie kuuntelijan hittibiisien tekoon Juha ja Ilkka Vainion kanssa, kuljettaa Syksyn sävelestä Euroviisukarsintoihin, keikoille Nivalasta Merikarvialle, Pukevasta Anttilaan, torille ja tv-ruutuun. Sarjan on käsikirjoittanut Paula Salminen ja ohjannut Minna Nurmelin. Kikan roolissa on Hanna Vahtikari. Kikka – tarina tähdestä Yle Radio Suomi maanantaista perjantaihin 1.7 –26.7. klo 17.30 ja Yle Areenassa kaikki jaksot 27.6. alkaen 60 vrk:n ajan.

Kikka radiodraamassa Kikkana on Hanna Vahtikari
20-osainen Kikka-kuunnelma Radio Suomessa heinäkuusta alkaen ja Areenassa jo 27.6. Kikka radiodraamassa Kikkana on Hanna Vahtikari Kuva: Yle Kuvapalvelu Kikka,kuunnelmat,Yle Radio Suomi,iskelmät,Sukkula Venukseen,Hanna Vahtikari

Kaikkien aikojen ensimmäinen Kulttuuriykkösen kesäfestari pyörähtää käyntiin Espan lavalla Helsingissä maanantaina 22.7. Yle Radio 1:ssä keskustellaan viitenä perättäisenä iltapäivänä tunnettujen suomalaisten kanssa suurista ja iättömista aiheista: rahasta, vallasta, ihmisyydestä, kauneudesta ja rakkaudesta.

Tuija Pehkonen tapaa Yle Puheella kesäisessä keskustelusarjassaan mm. Dome Karukosken, Alina Tomnikovin, Janni Hussin ja Hannu-Pekka Björkmanin. Juhannusaattona alkava 13-osainen kesäsarja nauhoitetaan ikuisen kesän keskellä, Helsingin Talvipuutarhassa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua