Hyppää pääsisältöön

Tältä kuulostaa Look Away akustisena versiona - bongaa myös Darude laulamassa!

Darude ja Sebastian Rejman ovat ahkeroineet Tel Avivissa uuden version Look Away -kappaleesta. Uusi, akustinen versio syntyi spontaanisti laulutreenien yhteydessä.

Yksinkertaisen kaunis akustinen versio toteutettiin yhdessä kappaleen taustalaulajien Heini Ikosen, Matti Leinon ja Petri Somerin kanssa. Myös viisulavalla nähtävä tanssija Etel Röhr osallistui sessioon.

Versiossa kuullaan harvinaista herkkua, sillä myös Darude laulaa!

”Talteen jäi vähän kuin ohimennen tämä leppoisa ja herkkä riisuttu versio Look Awaysta. Kuten näkyy, fiilis oli korkealla ja kappaleen sanoma tulee erityisen kauniisti esille. Tässä suorastaan kuuluu toivo ja se, että asioihin voi itse vaikuttaa”, Darude ja Sebastian kertovat.

”Itselleni tulee tippa linssiin joka kerta tämän kuullessani ja tunnelmasta kertoo myös se, että jos tarkkaan kuuntelee, niin myös mun ääni kuuluu biisin mukana”, Darude paljastaa.

Darude feat. Sebastian Look Away kilpailee Eurovision Song Contest 2019 -kilpailun ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14.5. Suora lähetys Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa klo 22.00.

Suomen euroviisuedustaja

Suomen euroviisuedustaja on Darude. Darude ja Sebastian Rejman kilpailivat UMK:ssa maaliskuun 2.3. kolmella kappaleella. Biisi nimeltään Look Away vei voiton. Look Away kappaleella feattaa Sebastian Rejman, joka teki alkuperäisen demon kappaleesta. Daruden mielestä kappale sopii erinomaisesti Euroviisujen henkeen. Biisin sanomahan on, että menetämme kaiken kauniin maapallolla, jos emme ala toimia.

Euroviisumuistio 2019

  • Euroviisut kisataan 14.–18.5. Israelin Tel Avivissa
  • Darude feat. Sebastian Rejman edustaa Suomea Euroviisuissa kappaleella Look Away
  • Ensimmäinen semifinaali nähtiin 14.5. klo 22, Darude feat. Sebastian Rejman esiintyi tässä semifinaalissa järjestyksessä kolmantena, Suomi ei edennyt finaaliin.
  • Toinen semifinaali nähdään 16.5. klo 22
  • Finaali nähdään lauantaina 18.5. klo 22
  • Yle.fi/euroviisut-sivusto ja viisujen somekanavat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa seuraavat Daruden ja Sebastian Rejmanin kilpailuja Tel Avivissa
  • Mikko Silvennoinen ja Krista Siegfrids raportoivat lähetyksiä suomeksi sekä Eva Frantz ja Johan Lindroos ruotsiksi
  • Seuraa viisutunnelmia tunnisteilla #euroviisut ja #eurovision