Hyppää pääsisältöön

Mirette Kangas: Tule luomaan uutta johtamista kanssamme

Mirette Kangas puhuu fläppitaulun edessä käsi fläppitaulua osoittaen. Mies kuvaa esiintymistä tablettitietokoneella.
Mirette Kangas puhuu fläppitaulun edessä käsi fläppitaulua osoittaen. Mies kuvaa esiintymistä tablettitietokoneella. Kuva: Ilmari Fabritius / Yle henkilökuvat (valokuvat)

Yrityskulttuurin ja johtamisen uudistaminen vaatii ennakkoluulotonta asennetta ja kokeilemisen rohkeutta. Johtajuus mitataan kyvykkyydellä luoda uutta ja tuottaa arvoa verkostoissa. Parhaat verkostot ja suurin arvo uudistumiselle löytyy yhteistyöstä yli toimialarajojen.

Tällaisessa co-creation-hengessä haluamme kehittää innovatiivista kulttuuria ja sen johtamisen malleja. Olemme erityisen kiinnostuneita asiakaskokemuksesta tästä päivästä tulevaisuuteen.

Meillä on parhaillaan käynnissä erittäin innostava oppimisohjelma yhteistyössä Finnairin kanssa. Sen pohjana on Ylessä kehitetty ja testattu ketterän kulttuurin ja johtamisen valmennuskonsepti, jota sovellamme ja kehitämme eteenpäin. Valmius oppia ja jakaa osaamista molemmin puolin on todella antoisaa ja tärkeää. Rohkea ja ennakkoluuloton henki on ollut läsnä ohjelmassa sen käynnistämisestä lähtien.

Olemme avoimen kiinnostuneita vastaavaan johtamisohjelmaan ja erityyppisiin yhteiskehittelyihin jatkossa myös muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa. Keskeistä on se, että toimijat jakavat edistyksellistä osaamistaan, ketterän kulttuurin perusteet on hallussa ja hihat omassa yrityksessä tai yhteisössä on jo kääritty. Näin me kaikki opimme ja kehitymme parhaiten.

Luo uutta ja tuota arvoa verkostoissa.

Yle järjesti 4.4.2019 tapahtuman Lean Culture in Digital Customer Experience, johon kutsuimme alan kärkinimiä puhumaan asiakaskokemuksen rakentamisesta ketterän yrityskulttuurin ja johtamisen keinoin. Tapahtuma onnistui upeasti ja siihen osallistui paikan päällä 200 johtajaa ja muutosvaikuttajaa yli 80 yrityksestä ja yhteisöstä. Yli 2000 katsojaa seurasi Yle Areenassa tapahtuman suoraa lähetystä.

Katso tunnelmia tapahtumasta (kesto 3 min):

Nähdään!

Mirette Kangas
Ylen Ketterän kiihdyttämön perustaja
mirette.kangas@yle.fi
Twitter: @mirettekangas
#leanculture #KetteräYle #yle

Lue myös - yle.fi:stä poimittua