Hyppää pääsisältöön

Ilmoita saunasi mukaan Saunapäivään 27.7.2019

Suomenlinna lintuperspektiivistä. Graafisia täppiä lisätty osoittamaan saunojen paikkoja.
Suomenlinna lintuperspektiivistä. Graafisia täppiä lisätty osoittamaan saunojen paikkoja. Kuva: Yle Saunapäivä

Saunapäivää vietetään 27.7.19. Haluatko avata oman yksityisen tai julkisen saunasi Saunapäivän kunniaksi ja saada sen kartalle muiden löydettäväksi? Jotta kaikki pääsevät saunomaan, Yle Saunapäivä on tehnyt kartan, johon voi ilmoittaa 27.7.19 avoinna olevat saunat. Tässä ohjeet ja ilmoittautumislomake.

Saunapäivänä 27.7.19 moni kiinnostava julkinen sauna avaa ovensa. Myös yksityisten saunojen on mahdollista avata ovensa yleisölle Saunapäivänä. Täytä lomake ja laita sauna lämpiämään 27.7.19, niin me lisäämme saunasi kartalle. Lisätietoa Saunapäivästä ja siihen liittyvistä ohjelmista löydät täältä.

Julkisia saunoja lisätään kartalle pitkin kesää samaa tahtia kun Saunapäivänä lämpiäviä saunoja ilmoitetaan mukaan. Kuten huomaat, niitä on auki ympäri Suomen! Yksityisten saunojen osoitetiedot tulevat kartalle viikkoa ennen Saunapäivää, 20.7.19.

Mahtavaa, että haluat järjestää saunatapahtuman ja olla mukana. Yle lisää saunasi kartalle, vastuu tapahtuman järjestelyistä ja turvallisuudesta on sen järjestäjällä. Yle tarkistaa jokaisen lähetetyn lomakkeen tiedot ja ja tarvittaessa pitää itsellään oikeuden jättää saunaa koskevat tiedot julkaisematta.

Vinkki! Kerro lomakkeen lisätietokentissä saunastasi kiinnostuneille vähän enemmän, vaikkapa millaiset puitteet saunallanne odottavat, onko uintimahdollisuutta tai ovatko lemmikit tervetulleita mukaan. Kerro myös, mitä tulisi pakata mukaan saunakassiin, onko saunallanne tarjoilua tai muuta ohjelmaa – järjestättekö samalla esimerkiksi yhteislaulua tai vihdantekokurssin?

Näin ilmoitat julkisen saunasi mukaan

Tällä lomakkeella ilmoitat julkisen saunan, esimerkiksi järjestön tai yrityksen saunan Ylen Saunapäivään. Tervetuloa mukaan! Julkiset saunat lisätään kartalle pienellä viipeellä ilmoittautumisesta. Tarkistamme kaikki tiedot ennen julkaisua. Julkiset saunat näkyvät kartalla vielä viikon verran Saunapäivän jälkeen, sitten ne poistetaan yhteystietoineen automaattisesti. Viimeinen päivä ilmoittaa sauna mukaan kartalle on 26.7.19. Jos jotain pulmaa tai kysymyksiä tulee, ole yhteydessä meihin sähköpostitse saunapaiva@yle.fi.

Näin ilmoitat yksityisen saunasi mukaan

Tällä lomakkeella ilmoitat yksityisen saunasi, esimerkiksi koti- tai mökkisaunasi Ylen Saunapäivään. Olethan varma, että haluat avata saunasi ovet kenelle tahansa kiinnostuneelle? Hyvä juttu, tervetuloa mukaan! Yksityiset saunat lisätään kartalle viikkoa ennen Saunapäivää, eli osoitteesi tulee näkyviin julkisesti lauantaina 20.7.19 ja tiedot poistuvat automaattisesti Saunapäivän jälkeen viimeistään 31.7.19.

Yksityisten saunojen ilmoittautumisessa käytetään vahvaa tunnistautumista, jotta tapahtuman järjestäjän henkilöllisyys saadaan varmistettua ja siten Saunapäivä on mukava sekä saunan järjestäjälle että saunavieraille. Viimeinen päivä ilmoittaa sauna mukaan kartalle on 26.7.19. Sauna ilmestyy kartalle pienellä viipeellä ilmoittautumisesta. Tarkistamme kaikki tiedot ennen julkaisua. Jos jotain pulmaa tai kysymyksiä tulee, ole yhteydessä meihin sähköpostitse saunapaiva@yle.fi.

Ylen Saunapäivän juontajat Gogi Mavromichalis, Tuija Pehkonen ja Mikko Kekäläinen
Ylen Saunapäivän juontajat Gogi Mavromichalis, Tuija Pehkonen ja Mikko Kekäläinen Kuva: Jussi Nahkuri / Yle Saunapäivä

Tervetuloa mukaan Saunapäivään!