Hyppää pääsisältöön

Lohduttava tietovisa kaikille huonoille vanhemmille

Artikkelikuva Huono vanhemmuus -testiin. Kuvassa kaksi ikonia imettävästä äidistä sekä toimittaja Kaisa Pulakka.
Artikkelikuva Huono vanhemmuus -testiin. Kuvassa kaksi ikonia imettävästä äidistä sekä toimittaja Kaisa Pulakka. Kuva: Laura Pohjanvirta/Johanna Aulén KulttuuriCocktail

Arki tuntuu kaaokselta! Taas tuli huudettua lapsille, syötettyä pelkkiä eineksiä ja lipsuttua ruutuajoista… Älä huoli! Tämä tietovisa vanhemmuuden historiasta auttaa pistämään asiat perspektiiviin. Kun tutustut menneiden vuosisatojen vanhemmuuteen, et enää taatusti tunne itseäsi huonoksi vanhemmaksi! Lisää lohduttavia historiallisia faktoja tarjoaa podcast-sarja Kiristys, lahjonta ja uhkailu – huonon vanhemmuuden kulttuurihistoriaa.

Kiristys, lahjonta ja uhkailu - huonon vanhemmuuden kulttuurihistoriaa on radio/podcast-sarja, joka tutustuttaa kuulijansa lastenkasvatuksen kulttuurihistoriaan ja lukemattomiin eri tapoihin, joilla vanhemmat voivat epäonnistua - ennen ja nyt. Kaisa Pulakan toimittama humoristinen sarja toimii lohtuna kaikille huonon vanhemmuuden tunteen kanssa kamppaileville.

Kommentit