Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Noin viikon studio pääkuva

Viis viisuista – Noin viikon studio laulaa Suomen Euroopan kartalle!

Ajankohtaissatiiri Noin viikon studion koomikot Eeva Vekki ja Anders Helenius ovat päässeet mukaan eurooppalaiseen satiirikuoroon. Poliittisen satiirin tekijät ympäri Eurooppaa kajauttavat keskiviikkona yhteislaulun!

Mukana humoristisessa EU:ta ja eurooppalaisuutta käsittelevässä kappaleessa ovat Suomen lisäksi Saksa, Ranska, Portugali, Ruotsi, Norja, Luxemburg, Unkari, Liettua, Alankomaat, Kroatia, Slovenia, Itävalta, Iso-Britannia, Sveitsi ja Armenia.

Jokaisen maan oman “Noin viikon studion” tekijät ovat kirjoittaneet oman osuutensa yhteiseen kappaleeseen. Kappale julkaistaan dotheyknowitseurope.eu-sivulla ja Yle Areenassa keskiviikkona 22.5. klo 21.15. Yhteislaulun ajankohta sattuukin sopivasti sunnuntain EU-vaalien alle.

Lauluidean vetäjä on saksalainen koomikko Jan Böhmermann, jonka suosittu tv-ohjelma Neo Magazin Royal mit Jan Böhmermann on tunnettu erittäin kipakasta huumoristaan. Noin viikon studion koomikot Eeva Vekki ja Anders Helenius ovat Böhmermannin vieraana tämän torstaisessa ohjelmassa.

Laulu ja siitä tehty video ovat osa Comedians for World Peace -hanketta.

Noin viikon studio siirtyy syksyllä TV1:lle. Uudet jaksot torstaisin syyskuusta alkaen!

Lisätietoja:
Elsa Tolonen, tuottaja
elsa.tolonen@yle.fi

Noin viikon studio – hyvä suomalainen arkisatiiri

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Noin viikon studio

Kokonaiset jaksot

  • Yleisöksi Noin viikon studioon – Ilmoittaudu syksyn 2019 nauhoituksiin!

    Tule ja näe Suomen ainoa ajankohtaissatiiri, Noin viikon studio! Viikoittain live-yleisön edessä Ylen Studiotalolla Pasilassa kuvattavassa ohjelmassa koomikot Eeva Vekki ja Anders Helenius käyvät läpi viikon merkittävimmät uutiset ja ajankohtaiset aiheet. Tule yksin, kaksin tai isommalla joukolla!