Hyppää pääsisältöön

Yleisradion eläkesäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Topi Piela

Yleisradion eläkesäätiön toimitusjohtaja Harri Lemmetti siirtyy eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Topi Piela.

Topi Pielalla on lähes 35 vuoden laaja-alainen kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta ja hän on toiminut alalla monissa vastuullisissa tehtävissä. Piela on toiminut Keskenäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen sijoitusyksikössä johtajana, Valtion eläkerahaston sijoitusneuvottelukunnan jäsenenä sekä Keskenäinen Eläkevakuutusyhtiö Eteran hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana.

Piela on myös ollut Yleisradion eläkesäätiön sijoitusvaliokunnan jäsen vuodesta 2013. Toimitusjohtajan tehtävistä hänellä on kokemusta yli 20 vuoden ajalta, joista 4 vuotta pörssiyhtiön johdossa.

Topi Piela aloittaa uudessa työssään 1.9.2019.

Lisätiedot:
Maisa Hyrkkänen, johtaja, Ylen eläkesäätiön hallituksen puheenjohtaja,
maisa.hyrkkanen@yle.fi

 • Eläkeosaston palvelu kesällä 2019

  Eläkeosasto taas paikalla 15.7.

  Yleisradion eläkesäätiön eläkeosasto lomailee 8.-12.7 välisen ajan. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 15.7.2019. Sähköinen asiointi säätiön verkkosivuilla on kuitenkin käytettävissä aina kun itselle parhaiten sopii. Palvelussa voit muuttaa pankkitiliä, postitusosoitetta ja nostaa veroprosenttia. Kyseinen loma-aika ei vaikuta eläkkeiden maksuun eikä eläkehakemusten jouhevaan käsittelyyn.

 • OP:n maksuhäiriö on ohi - eläkkeet ovat siirtyneet asiakkaiden tileille

  OP:n saapuneissa maksuissa ollut häiriö on ohi.

  Muista pankeista OP:n tileille tehdyt maksut ovat nyt asiakkaiden tileillä. Pankin järjestelmissä ollut häiriö aiheutti viivästyksen muista pankeista tulleiden maksujen siirtymisessä OP:n tileille. Viivästyksen vuoksi esimerkiksi Yleisradion eläkesäätiöstä eläkkeensä saavat eivät olleet aamulla saaneet rahoja tililleen.

 • Yleisradion eläkesäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Topi Piela

  Topi Piela valittu Yleisradion uudeksi toimitusjohtajaksi

  Yleisradion eläkesäätiön toimitusjohtaja Harri Lemmetti siirtyy eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Topi Piela. Topi Pielalla on lähes 35 vuoden laaja-alainen kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta ja hän on toiminut alalla monissa vastuullisissa tehtävissä.