Hyppää pääsisältöön

Yleisradion eläkesäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Topi Piela

Yleisradion eläkesäätiön toimitusjohtaja Harri Lemmetti siirtyy eläkkeelle vuoden 2019 lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Topi Piela.

Topi Pielalla on lähes 35 vuoden laaja-alainen kansainvälinen kokemus sijoitustoiminnasta ja hän on toiminut alalla monissa vastuullisissa tehtävissä. Piela on toiminut Keskenäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen sijoitusyksikössä johtajana, Valtion eläkerahaston sijoitusneuvottelukunnan jäsenenä sekä Keskenäinen Eläkevakuutusyhtiö Eteran hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana.

Piela on myös ollut Yleisradion eläkesäätiön sijoitusvaliokunnan jäsen vuodesta 2013. Toimitusjohtajan tehtävistä hänellä on kokemusta yli 20 vuoden ajalta, joista 4 vuotta pörssiyhtiön johdossa.

Topi Piela aloittaa uudessa työssään 1.9.2019.

Lisätiedot:
Maisa Hyrkkänen, johtaja, Ylen eläkesäätiön hallituksen puheenjohtaja,
maisa.hyrkkanen@yle.fi

  • Tiedot eläkkeistä ja etuuksista tulorekisteriin vuonna 2021

    Tiedot tulorekisteriin vuonna 2021

    Vuoden 2021 alusta lähtien Yleisradion eläkesäätiö ilmoittaa tulorekisteriin tiedot maksetuista eläkkeistä ja etuuksista. Uudistus nopeuttaa eläkkeen tai kuntoutusetuuden saajan asiointia eri viranomaisten kanssa. Yleisradion eläkesäätiö tulee toimittamaan tiedot tulorekisteriin viimeistään viidentenä kalenteripäivänä eläkkeen tai etuuden maksupäivän jälkeen.

  • Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

    Eläkkeensaajat saavat vuosilirjeen tammikuun lopulla.

    Yleisradion eläkesäätiö lähettää 26.1.2021 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2021 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2021.