Hyppää pääsisältöön

Kutsu Yle kahville kiinnostaa: saimme yli 700 kutsua

Kutsu Yle kahville -kampanjan aikana tapasimme maitotilallinen Jaakko Räikkösen ja maitonautonkuljettaja Satu Uskin keväällä 2019.
Tapasimme kahvien merkeissä isäntä Jaakko Räikkösen ja maitonautonkuljettaja Satu Uskin Rintalan maitotilalla Lappeenrannassa. Kutsu Yle kahville -kampanjan aikana tapasimme maitotilallinen Jaakko Räikkösen ja maitonautonkuljettaja Satu Uskin keväällä 2019. Yle,kutsu yle kahville

Huhtikuussa pyysimme suomalaisia kutsumaan Ylen kahville. Iloksemme saimme valtavan määrän hakemuksia: yli 700 eri puolilta Suomea! Kutsuja tuli Ahvenanmaan Sundista Enontekiölle.

Kutsujien joukossa oli perheitä, työporukoita, harrastusryhmiä, yhdistyksiä ja ikähaarukkaan mahtuu koko kirjo vauvasta vaariin.

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka kutsuitte meidät kahville kanssanne!

Kutsuja on niin paljon, että olemme valinnan edessä. Valitessamme kahvipaikkoja pyrimme tapaamaan erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä eri puolilta Suomea. Tapaamisissa keskitymme kuuntelemaan mikä teitä kiinnostaa, miten käytätte mediaa ja Yleä. Nyt emme tule tekemään juttuja.

Kahvittelut jatkuvat kesäkuun loppuun ja palaamme asiaan taas syksyllä. Saamme kohtaamisista arvokasta palautetta, joka auttaa meitä palvelemaan suomalaisia paremmin.

Kiitos, että välitätte!

Tapasimme Lastenkirjainstituutin väkeä Tampereella keväällä 2019 Kutsu Yle kahville -kampanjan merkeissä.
Kahvittelimme myös Lastenkirjainstituutin väen kanssa Tampereella. Tapasimme Lastenkirjainstituutin väkeä Tampereella keväällä 2019 Kutsu Yle kahville -kampanjan merkeissä. Lastenkirjainstituutti,kutsu yle kahville