Hyppää pääsisältöön

Paluu Milanon naisten paratiisiin – suosikkisarjan uudessa kaudessa on 180 jaksoa!

Milanon naisten paratiisi -sarjan päähenkilöitä ryhmäkuvassa
Milanon naisten paratiisi -sarjan päähenkilöitä ryhmäkuvassa Kuva: P. Bruni / RAI Il paradiso delle signore,teeman sarjat

Suosikkisarja Milanon naisten paratiisi palaa nyt tyylikkään retrotunnelmaisena päivittäisdraamana!
Teemalla 3.6.2019 alkaen maanantaista perjantaihin klo 16.00. Jaksot Areenassa 90 päivää

On kulunut muutama vuosi siitä, kun Pietro Mori surmattiin aivan rakastettunsa, Teresan, silmien edessä. Silloin Pietro oli myös hävinnyt taistelun suuresta unelmastaan – Naisten paratiisi joutui vieraisiin käsiin.

Nyt liike on ollut suljettuna pitkään. Syyskuussa 1959 Pietron hyvä ystävä ja entinen kollega, Vittorio Conti palaa Milanoon ja ystävänsä haudalle, kertoakseen, että hän aikoo herättää henkiin Pietron särkyneen unelman. Vittorio on pian avaamassa tavaratalon uudelleen, modernimpana ja entistä houkuttelevampana.

Mutta mistä Vittorio, taitava markkinointimies, on hankkinut rahoituksen hankkeelleen? Entä mitä hän tietää Pietro Morin murhasta? Milanon poliisi haluaa jälleen jututtaa Vittoriota. He tuntuvat epäilevän, että mies tietää enemmän kuin suostuu kertomaan. Etenkin Andreina Mandellin liikkeet kiinnostavat poliisia, sillä tämän äitiä epäillään Morin murhan järjestämisestä. Salaako Vittorio poliisilta jotain, ja miksi?

Andreina Mandelli (Alice Torriani) ja Vittorio Conti (Alessandro Tersigni) sarjassa Milanon naisten paratiisi
Andreina Mandelli (Alice Torriani) ja Vittorio Conti (Alessandro Tersigni) Andreina Mandelli (Alice Torriani) ja Vittorio Conti (Alessandro Tersigni) sarjassa Milanon naisten paratiisi Kuva: P. Bruni / RAI Il paradiso delle signore,teeman sarjat

Vittorion ja Andreinan lisäksi sarjassa on lukuisia uusia keskeisiä henkilöitä. He koostuvat pääosin kolmesta perheestä: Guarnierin, Cattaneon ja Amaton perheestä.

Umberto Guarnieri on pankkiiri, joka mielellään salaa sukunsa vaatimattoman taustan. Hän on hiljattain solminut liikesuhteen Vittorion kanssa, mutta onko Guarnierillä lainauspäätöksessä ketunhäntä kainalossa? Umberton tytär Marta Guarnieri on moderni ja taiteellista silmää omaava nainen, joka haluaa itse valita elämänpolkunsa, vaikka isällä onkin hänen varalleen aivan toiset aikomukset. Perheen lähipiiriin on myös hankkiutunut muuan Luca Spinelli, jolla on selkeästi jokin synkkä salaisuus.

Cattaneon perheen pää, Luciano, on Guarnierin luottohenkilö, jonka pankkiiri itse on juuri nimittänyt vastaamaan uuden tavaratalon raha-asioista. Luciano on rehti mies, mutta hän on helposti painostettavissa, minkä vuoksi hänen lojaliteettinsa rajat ovat häilyvät. Kolmas perhe on juuri saapunut Sisiliasta, ja perheen päänä onkin nainen.

Agnese Amato kertoo tietynlaista tarinaa miehensä poissaolon selitykseksi, mutta onko sillä mitään tekemistä totuuden kanssa, ja tietävätkö lapset perheen todellisen tilanteen

Nuoret viehättävät myyjättäret: Clelia, Tina, Nicoletta, Roberta, Gabriella ja monet muut, tuovat sarjaan oman lumonsa ja aiheuttavat sydämensykettä milanolaisissa nuorukaisissa. Sarja perustuu löyhästi Émile Zolan romaaniin. Tuttu sarja on saanut nyt ilmaa siipiensä alle – siitä on kehitetty päivittäissarja, jota esitetään sekä Italiassa että Teemalla viisi jaksoa viikossa. Tällä kolmannella kaudella uusia jaksoja onkin yhteensä 180, joten koskettavia juonenkäänteitä ja silmin ja korvin ihasteltavaa nähtävää riittää!

  • Pääosissa: Alessandro Tersigni, Alessandro Tersigni, Alice Torriani, Roberto Farnesi, Gloria Radulescu, Vanessa Gravina, Giorgio Lupano, Giuseppe Zeno, Giusy Buscemi, Christiane Filangeri. Käsikirjoitukseksi sovittaneet: Franco Bernini, Fabrizio Cestaro, Viola Rispoli. Tuotanto: Aurora TV/RAI, Italia, 2018–19.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa