Hyppää pääsisältöön

Havaijin au pairit jännittävät alkavaa kautta - “Mietin pidetäänkö mua syypäänä siihen kaikkeen”

Havaijin au pairit ottavat ryhmäselfietä puhelimella
Kaikki Au pairit Havaijilla -jaksot julkaistaan Areenassa 29.5. klo 21. Yle TV2:lla sarja alkaa 3.6. Havaijin au pairit ottavat ryhmäselfietä puhelimella Kuva: Jussi Häyhä / Yle Au pairit,selfie

Rakastetun Au pairit -realitysarjan kuudes kausi, Au pairit Havaijilla, julkaistaan Yle Areenassa tänään 29.5. klo 21. Paratiisisaarelle lennähtäneet Annika, Emma, Amma ja Talvikki esiintyivät ensimmäistä kertaa elämässään televisiossa. Mikä tulevissa jaksoissa jännittää? Katso artikkelin lopusta millaisista tilanteista au pairit itsensä tällä kaudella löytävät!

Aiemmilla Au pairit -kausilla on nähty varsin värikkäitä tapahtumia lapsiperhearjen pyörittämisen kyljessä, eikä kuudes kausikaan ole poikkeus. Kolmen kuukauden au pair -keikka on varsin värikäs rupeama, jonka aikana nuoret löytävät itsensä monista odottamattomista ja vaikeista tilanteista mukavuusalueensa ulkopuolelta. Uudet ihmiset ja olosuhteet kuormittavat, eikä yhteenotoiltakaan vältytä, kun erilaiset persoonat kohtaavat. Annika aprikoi miten katsojat suhtautuvat ohjelmassa nähtävään draamaan ja siihen, miten häntä on luonnehdittu sarjan yhteydessä:

– Mua on kuvattu suorapuheiseksi, mikä jännittää mua. Mä en kuitenkaan halua pahaa kenellekään, mä vaan möläyttelen. Draamaa oli tosi paljon, ja mietin pidetäänkö mua syypäänä siihen ihan kaikkeen vai ymmärtävätkö ihmiset mistä se kaikki johtuu.

Au pairit Annika ja Emma nauravat rannalla merenneitopuvut yllään.
Annika ja Emma merenneitoina. Au pairit Annika ja Emma nauravat rannalla merenneitopuvut yllään. Kuva: Jussi Häyhä / Yle Au pairit,Au pairit Havaijilla

Annika sekä Emma ovat molemmat vahvoja luonteita, ja nuorten naisten välillä räiskyy aika ajoin.

– Mua mietityttää miten mun ja Annikan riidat nähdään ja tulkitaanko niitä väärin, Emma pohtii.

Annika pohtii myös osaavatko katsojat asettua heidän asemaansa, etenkin kun kaikkea heidän kokemaansa ei jaksoissa näytetä.

– Kun me lähdettiin reissuun, niin mähän olin ihan paniikissa ja itkin kuin hyeena. Tajuavatkohan katsojat mitä kaikkea siinä oli taustalla vai ihmettelevätkö he vain miksi ylireagoin niin? Tai miksi suhtauduin perheeseeni niin kuin suhtauduin. Kamerat eivät olleet koko aikaa paikalla, etenkään yöllä, Annika muistuttaa.

Muutkin jännittävät sammakoiden päästelyä tai sitä, miltä vaikuttavat valmiissa jaksoissa. Jopa sitä, että näyttää liian kiltiltä.

– Mua jännittää se tulevissa jaksoissa, että jos mä oon mennyt sanomaan tai möläyttelemään jotain tyhmää, niin miten se sitten jaksossa esitetään. Toisaalta oon muutenkin kiltti ja kunnollinen, joten ehkä mut näytetään sellaisena. Mut en mä oo mikään pyhimys. Toivoisin, et musta ei saa sellaistakaan kuvaa, et mä oon ihan enkeli ja täydellinen aina. Kaikki on ihmisiä, Talvikki huomauttaa.

Au pairit Talvikki ja Emma ovat piknikillä ja nauravat
Talvikki ja Emma piknikillä. Au pairit Talvikki ja Emma ovat piknikillä ja nauravat Kuva: Jussi Häyhä / Yle Au pairit,Au pairit Havaijilla

Myös Amma on miettinyt ulosantiaan ja käyttäytymistään erilaisissa olosuhteissa ja kohtaamisissa.

– Ehkä mua mietityttää jaksoissa se, että miten mie käyttäydyn. Jännittävät tilanteet ja se, ettei osaa täydellistä englantia johtivat joskus erikoisiin tilanteisiin, Amma kertoo.

Kaikki Au pairit Havaijilla -jaksot julkaistaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5. klo 21 ja TV2:lla kaksi ensimmäistä jaksoa näytetään maanantaina 3.6. klo 21.

Millaisiin tilanteisiin au pairit päätyvät? Katso traileri alta!