Hyppää pääsisältöön

Yle Areenan ennakkokatselussa Pirjo ja Uusi päivä

Pirjo istuu vihreässä vessassa pöntöllä ja katsoo ylöspäin.
Pirjo istuu vihreässä vessassa pöntöllä ja katsoo ylöspäin. Kuva: Annamaria Palsi-Ikonen / AITO MEDIA OY Pirjo Heikkilä,PIRJO

Kaksi suosikkisarjaa on nyt katsottavissa ennakkoon Yle Areenassa kirjautuneille käyttäjille.

Julkaisimme keskiviikkona uuden, järjestyksessään toisen tuotantokauden suositusta Pirjo-sketsisarjasta. Samalla julkaistiin uusintakierrokselle Uusi päivä -sarjan neljäs tuotantokausi.

Poikkeavaa aiempaan verrattuna on se, että nämä tuotantokaudet ovat nyt ennakkokatselussa niillä käyttäjillä, jotka ovat rekisteröineet itselleen Yle Tunnuksen ja ovat kirjautuneet palveluun tunnuksellaan.

Kyseessä on näitä kahta tuotantokautta koskeva kokeilu. Molemmat kaudet tulevat myös ei-rekisteröityneiden käyttäjien katseltavaksi Areenaan myöhemmin kesäkuun aikana. Kokeilun ideana on tehdä Yle Tunnusta ja sen hyötyjä esille aiempaa näkyvämmin.

Miksi sitten haluamme kehottaa käyttäjiä kirjautumaan? Koska haluamme kertoa, että pystymme tarjoamaan kirjautuneille käyttäjille parempaa palvelua. Kirjautuneet käyttäjät voivat jatkaa kesken jääneen ohjelman katselua tai kuuntelua suoraan lopetuskohdasta kaikilla laitteilla, joihin ovat kirjautuneet. Kirjautuneena käyttäjät voivat myös saada muistutusviestin, kun suosikkisarjan uusi jakso on katsottavissa Areenassa ja lisäämään ohjelmia ja jaksoja suosikkilistalle helpommin löydettäviksi. Lisäksi Yle Tunnus tarjoaa hyötyjä myös muissa Ylen palveluissa, kuten Uutisvahdissa ja Yle.fi-sovelluksessa.

Kirjautumisen avulla saamme myös parempaa käyttäjädataa, jonka avulla voimme taas palvella paremmin kaikkia suomalaisia. Tieto auttaa meitä muun muassa kehittämään toimivampaa suosittelua, jolloin käyttäjät saavat osuvaa sisältöä suoraan Areenan etusivulle.

Yle Tunnuksen tekeminen on nopeaa, helppoa ja maksutonta. Rekisteröidy nyt ja nauti Pirjon ja Uuden päivän kaudet vaikka heti.

Keskustelu sulkeutuu 30.6.2019.
Keskustele
 • Kuka kirjoittaa elämäntarinasi?

  Elämäntarinamme on sosiaalinen luomus.

  Mitkä ovat elämäsi avainkohtaukset, jotka määrittelevät sinua? Ketkä ovat eniten vaikuttaneet elämääsi positiivisesti entä negatiivisesti? Muun muassa näiden kysymysten kautta voi hahmottaa elämäntarinaansa. Mutta mikä on merkityksellistä ja millainen on hyvä tarina? Sen opimme toisiltamme ja yhteisistä tarinoista.

 • Yle Areenan ennakkokatselussa Pirjo ja Uusi päivä

  Kaksi suosikkisarjaa tarjolla nyt kirjautuneille käyttäjille

  Kaksi suosikkisarjaa on nyt katsottavissa ennakkoon Yle Areenassa kirjautuneille käyttäjille. Julkaisimme keskiviikkona uuden, järjestyksessään toisen tuotantokauden suositusta Pirjo-sketsisarjasta.

 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.