Hyppää pääsisältöön

Yle Areenan ennakkokatselussa Pirjo ja Uusi päivä

Pirjo istuu vihreässä vessassa pöntöllä ja katsoo ylöspäin.
Pirjo istuu vihreässä vessassa pöntöllä ja katsoo ylöspäin. Kuva: Annamaria Palsi-Ikonen / AITO MEDIA OY Pirjo Heikkilä,PIRJO

Kaksi suosikkisarjaa on nyt katsottavissa ennakkoon Yle Areenassa kirjautuneille käyttäjille.

Julkaisimme keskiviikkona uuden, järjestyksessään toisen tuotantokauden suositusta Pirjo-sketsisarjasta. Samalla julkaistiin uusintakierrokselle Uusi päivä -sarjan neljäs tuotantokausi.

Poikkeavaa aiempaan verrattuna on se, että nämä tuotantokaudet ovat nyt ennakkokatselussa niillä käyttäjillä, jotka ovat rekisteröineet itselleen Yle Tunnuksen ja ovat kirjautuneet palveluun tunnuksellaan.

Kyseessä on näitä kahta tuotantokautta koskeva kokeilu. Molemmat kaudet tulevat myös ei-rekisteröityneiden käyttäjien katseltavaksi Areenaan myöhemmin kesäkuun aikana. Kokeilun ideana on tehdä Yle Tunnusta ja sen hyötyjä esille aiempaa näkyvämmin.

Miksi sitten haluamme kehottaa käyttäjiä kirjautumaan? Koska haluamme kertoa, että pystymme tarjoamaan kirjautuneille käyttäjille parempaa palvelua. Kirjautuneet käyttäjät voivat jatkaa kesken jääneen ohjelman katselua tai kuuntelua suoraan lopetuskohdasta kaikilla laitteilla, joihin ovat kirjautuneet. Kirjautuneena käyttäjät voivat myös saada muistutusviestin, kun suosikkisarjan uusi jakso on katsottavissa Areenassa ja lisäämään ohjelmia ja jaksoja suosikkilistalle helpommin löydettäviksi. Lisäksi Yle Tunnus tarjoaa hyötyjä myös muissa Ylen palveluissa, kuten Uutisvahdissa ja Yle.fi-sovelluksessa.

Kirjautumisen avulla saamme myös parempaa käyttäjädataa, jonka avulla voimme taas palvella paremmin kaikkia suomalaisia. Tieto auttaa meitä muun muassa kehittämään toimivampaa suosittelua, jolloin käyttäjät saavat osuvaa sisältöä suoraan Areenan etusivulle.

Yle Tunnuksen tekeminen on nopeaa, helppoa ja maksutonta. Rekisteröidy nyt ja nauti Pirjon ja Uuden päivän kaudet vaikka heti.

Kommentit
 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.

 • Tervetuloa Dokkarifestivaalille!

  Dokkarifanien oma festivaali Areenassa.

  Diego Maradona, For Sama, Leftover Women, School of Seduction, Aatos ja Amine, Mating, ja vaikkapa kaupan päälle vielä Love Child, Veeran Maaginen Elämä.

 • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

  Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

  Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.