Hyppää pääsisältöön

Kasvaako puutarhassasi kysymysmerkkejä? Puutarhalegenda Arno Kasvi vastaa yleisön kysymyksiin Strömsön puutarhaillassa 6.6.

Arno Kasvi Strömsössä
Arno Kasvi Strömsössä Kuva: YLE/Carina Ahlskog Arno Kasvi,Strömsö,puutarhaviljely

Mikä kasvin nimi on? Miksi humala ei viihdy? Kuka syö kaaliviljelmäni? Puutarha voi olla täynnä kysymyksiä varsinkin, jos on aloittelija, mutta vanhat konkaritkin voivat törmätä käsittämättömiin asioihin.

Puutarha on elävä ja muuttuva tarina, ilmasto muuttuu ja kasvuvyöhykkeet muuttuvat. Uusia kysymyksiä ja ilmiöitä ilmestyy jatkuvasti, eivätkä vanhat totuudet enää pidä paikkaansa.

Nyt sinulla on tilaisuus tavata puutarhalegenda Arno Kasvi ja saada vinkkejä, ohjeita ja vastauksia kysymyksiisi. Arno Kasvi istuu koko illan Strömsön kuistin edessä ja vastaa niin moneen kysymykseen kuin ehtii.

Ellet pääse itse käymään Puutarhailtaan, voit lähettää kysymyksesi WhatsAppilla numeroon 044 421 4632 ja seurata Strömsön puutarhailtaa Areenassa klo 16 alkaen.

Puutarhaillan jälkeen Arno Kasvi jatkaa kysymyksiin vastaamista Yle Vegan Naturväktarna-ohjelmassa, joka on puutarhaillan kunniaksi "Trädgårdsväktarna". Puhelinnumero ohjelmaan on 0600 11 12 13, jos haluat esittää kysymyksesi suorassa lähetyksessä.