Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Elsa, Nasima, Ilari ja Paleface: Kenen pokka pitää? Kuka on paras keittiöpsykologi?

Neljä tarinaa, neljä biisiä, mutta kuka ei puhu totta?
Ilari Johansson, Elsa Saisio, Nasima Razmyar ja Paleface ovat ensimmäisessä Elämäni Biisi -ohjelmassa. Juontajana Katja Ståhl. Neljä tarinaa, neljä biisiä, mutta kuka ei puhu totta? Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Yle TV1,Elämäni Biisi

TV1 lauantaina 14.3.2020 klo 22.15 - 23.00, uusinta sunnuntaina 15.3. klo 13.45 ja perjantaina 20.3. klo 23.05, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat näyttelijä Elsa Saisio, Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, näyttelijä-koomikko Ilari Johansson ja muusikko Paleface.

Nelikon elämäntarinoissa nousee esiin liikuttava fanitus ja vahvaan yhteiskunnalliseen heräämiseen liittyvä kasvutarina. Eräs vieraista saa muut hiljentymään kertomalla kuinka iso merkitys hänen isällään on ollut hänen elämässään.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Nasima Razmyar ja Paleface. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: Hanna-Maria Grönlund / Yellow Film & TV Oy Yle TV1,Paleface,Nasima Razmyar,Elämäni Biisi

Kotimaisia ja ulkomaisia klassikoita

Kenen elämän biisi onkaan Suomi-rockin klassikko, Hectorin Suomi-neito tai PMMP:n energinen kappale Tytöt?

Kenen elämään liittyy koko maailman tuntema Hair-musikaalin Let the Sun Shine in tai solistin äänirekisterin rajoja koetteleva megaballadi, Whitney Houstonin I Will Always Love You?

Keittiöpsykologiaa ja hyvää pokkaa on luvassa, kun Elsa, Nasima, Ilari ja Paleface arvuuttelevat toistensa valintoja uudessa musiikkiviihdeohjelmassa Elämäni Biisi.

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana esitettävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Elsa Saisio ja Ilari Johansson. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: Hanna-Maria Grönlund / Yellow Film & TV Oy Yle TV1,Ilari Johansson,Elsa Saisio,Elämäni Biisi

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl.

Aloitusjaksossa kuullaan myös Jarkko Aholan elämän biisi, kunnon räimettä 80-luvulta, tietenkin hänen itsensä esittämänä. Tarina biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on nähty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä. Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.