Hyppää pääsisältöön

Mitä rakennat tänä kesänä? Osallistu tempaukseemme ”Minun kesäprojektini" ja lähetä meille kuva rakennusprojektistasi ennen elokuun loppua

Ett bildcollage med olika mindra byggnader.
Jonas Sundström och Jim Björni Ett bildcollage med olika mindra byggnader. Kuva: Privat Strömsö,rakennushankkeet

Tunnusta pois, että uteliaisuutesi herää, kun kuulet naapurista vasaran pauketta ja sähkötyökalujen surinaa.

Ehkä olet jopa tirkistellyt salaa pensasaidan raosta tai tehnyt tikusta asiaa naapuriin nähdäksesi, mitä on tekeillä. Eikä siinä ole mitään pahaa. Kyllä naapurin projekteista saa olla kiinnostunut, ja useimmat naapurit myös esittelevät mielellään aikaansaannoksiaan.

-On aina mukava nähdä, mitä muut rakentavat, mutta nyt on mahdollisuus myös esitellä omia rakennelmiaan ja olla niistä ylpeä, Jim Björni sanoo.

Nyt meitä kiinnostaa, mitä juuri sinä rakennat ja toivomme, että lähetät meille Strömsöhön kuvan projektistasi.

Mikään ei ole ihan helppoa aluksi, mutta muista, että mitä enemmän teet, sitä paremmaksi tulet.― Jim

Strömsö kerää kuvia pienistä ja suurista kesäprojekteista elokuun loppuun asti – se voi olla mitä tahansa kesämökistä hiekkalaatikkoon, viljelylaatikosta koirankoppiin tai terassiin.

-Tärkeintä ei ole, että projektisi on täydellinen, vaan tärkeintä on, että olet tehnyt sen itse – mukaan ei kelpuuteta mitään valmiina ostettua, Jim sanoo.

Syksyllä julkaisemme verkkosivuillamme kuvakoosteen ”Minun kesäprojektini”. Silloin voimme nauttia muiden kesäprojekteista ja iloisina esitellä, mitä olemme itse rakentaneet.

Mitä rakennat tänä kesänä? Osallistu tempaukseemme ”Minun kesäprojektini”!

Kirjoita muutama rivi rakennusprojektistasi ja lähetä kuva ennen elokuun loppua Strömsöhön WhatsAppilla numeroon 044 421 4632.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan Strömsö-kassia.

Jim och Jonas poserar med verktyg.
Jonas Sundström ja Jim Björni Jim och Jonas poserar med verktyg. Kuva: YLE/Susanna Ström-Wilkinson Strömsö,Jim Björni,Jonas Sundström

Klikkaa ja näet kuka rakensi/otti valokuvan!