Hyppää pääsisältöön

Mitä rakennat tänä kesänä? Osallistu tempaukseemme ”Minun kesäprojektini" ja lähetä meille kuva rakennusprojektistasi ennen elokuun loppua

Ett bildcollage med olika mindra byggnader.
Jonas Sundström och Jim Björni Ett bildcollage med olika mindra byggnader. Kuva: Privat Strömsö (tv-ohjelma),rakennushanke

Tunnusta pois, että uteliaisuutesi herää, kun kuulet naapurista vasaran pauketta ja sähkötyökalujen surinaa.

Ehkä olet jopa tirkistellyt salaa pensasaidan raosta tai tehnyt tikusta asiaa naapuriin nähdäksesi, mitä on tekeillä. Eikä siinä ole mitään pahaa. Kyllä naapurin projekteista saa olla kiinnostunut, ja useimmat naapurit myös esittelevät mielellään aikaansaannoksiaan.

-On aina mukava nähdä, mitä muut rakentavat, mutta nyt on mahdollisuus myös esitellä omia rakennelmiaan ja olla niistä ylpeä, Jim Björni sanoo.

Nyt meitä kiinnostaa, mitä juuri sinä rakennat ja toivomme, että lähetät meille Strömsöhön kuvan projektistasi.

Mikään ei ole ihan helppoa aluksi, mutta muista, että mitä enemmän teet, sitä paremmaksi tulet.― Jim

Strömsö kerää kuvia pienistä ja suurista kesäprojekteista elokuun loppuun asti – se voi olla mitä tahansa kesämökistä hiekkalaatikkoon, viljelylaatikosta koirankoppiin tai terassiin.

-Tärkeintä ei ole, että projektisi on täydellinen, vaan tärkeintä on, että olet tehnyt sen itse – mukaan ei kelpuuteta mitään valmiina ostettua, Jim sanoo.

Syksyllä julkaisemme verkkosivuillamme kuvakoosteen ”Minun kesäprojektini”. Silloin voimme nauttia muiden kesäprojekteista ja iloisina esitellä, mitä olemme itse rakentaneet.

Mitä rakennat tänä kesänä? Osallistu tempaukseemme ”Minun kesäprojektini”!

Kirjoita muutama rivi rakennusprojektistasi ja lähetä kuva ennen elokuun loppua Strömsöhön WhatsAppilla numeroon 044 421 4632.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan Strömsö-kassia.

Jim och Jonas poserar med verktyg.
Jonas Sundström ja Jim Björni Jim och Jonas poserar med verktyg. Kuva: YLE/Susanna Ström-Wilkinson Strömsö (tv-ohjelma),Jim Björni,Jonas Sundström

Klikkaa ja näet kuka rakensi/otti valokuvan!

Strömsö

Ruudussa

Strömsö Instagramissa

 • Vegevalinta – viikkomenu 1

  Parhaat arjen kasviruokaohjeenne.

  On aika esitellä Vegevalintakampanjan ensimmäinen viikkomenu. Kampanjassa olette jakaneet parhaat arjen kasviruokaohjeenne. Kiitos Päivi Lähtevänojalle, Judith Almille, Frida Allbergille sekä Katriina Lahtoselle, jotka ovat tämän viikon Vegevalintakokit.

 • Paahdettu myskikurpitsakeitto kera täyteläisen kookosmaidon

  Sopii myös hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon.

  Paahdettu myskikurpitsakeitto kera täyteläisen kookosmaidon Tämä keitto on samettisen sileä. Sen maku on herkullinen ja chili antaa ihanasti lämpöä. Keitto on myös upean värinen. Lisäksi se on vähäkalorinen ja sopii hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon. Päivi Lähtevänoja Ainekset 1 myskikurpitsa kuorittuna ja paloiteltuna noin tulitikkurasian kokoisiksi paloiksi.

 • Kermainen lehtikaali-perunaviipalegratiini

  Hyvää arkiruokaa pienellä työpanoksella.

  Kermainen lehtikaali-perunaviipalegratiini Tämä ruoka syntyi alun perin jääkaapintyhjennyksen tuloksena, mutta siitä on kehkeytynyt maukas ja tosi helppotekoinen arkiruokasuosikki. Lempeää, pehmeää ja täyttävää talviruokaa, joka pienten esivalmistelujen jälkeen kypsyy itsekseen uunissa. Judith Alm Ainekset 8 keskikokoista kiinteää luomuperunaa 1 pkt savustettua tofua.

 • Intialaisen keittiön klassikko uudessa muodossa – täältä tulee Butter Halloumi

  Helppo valmistaa niin isolle kuin pienelle porukalle.

  Intialaisen keittiön klassikko uudessa muodossa – täältä tulee Butter Halloumi Lapset, ystävät ja vanhemmat rakastavat. Minä rakastan. Helppo valmistaa niin isolle kuin pienemmällekin poppoolle. Zeinan resepti (Zeinas Kitchen) on helppo kaikkien valmistaa ja lopputulos on aina yhtä maukas ja tasainen.