Hyppää pääsisältöön

Ystävykset Putinlandiassa – Korjaako sovintoreissu suurvaltapolitiikan pilaamat välit?

Venäjän ja länsimaiden konflikti on pilannut ystävysten, poliitikko Marie Krarupin ja toimittaja Anna Libakin, välit.
Toimittaja Anna Libak (vas.) ja poliitikko Marie Krarup matkaavat Venäjälle. Venäjän ja länsimaiden konflikti on pilannut ystävysten, poliitikko Marie Krarupin ja toimittaja Anna Libakin, välit. Yle TV1,Ystävykset Putinlandiassa

TV1 maanantaisin 12. - 26.8.2019 klo 20.00 - 20.30, uusinta keskiviikkoisin klo 16.15, Areenassa

Venäjän ja länsimaiden välinen konflikti on pilannut kahden tanskalaisnaisen, poliitikko Marie Krarupin ja toimittaja Anna Libakin, välit.

Krarup ja Libak olivat ennen parhaat ystävykset. Naiset ovat nyt eri mieltä siitä, onko Venäjä lännelle uhka. Naisten välit joutuivat toden teolla koetukselle Ukrainen sodan syttymisen jälkeen.

Marie Krarup ja Anna Libak pääsevät yleensä ääneen, kun väitellään Tanskan suhteesta Venäjään. Krarup on Kansanpuolueen puolustuspoliittinen puhemies. Libak on puolestaan toimittaja ja entinen Venäjän-kirjeenvaihtaja.

Venäjän ja länsimaiden konflikti on pilannut ystävysten, poliitikko Marie Krarupin ja toimittaja Anna Libakin, välit.
Venäjän ja länsimaiden konflikti on pilannut ystävysten, poliitikko Marie Krarupin ja toimittaja Anna Libakin, välit. Yle TV1,Ystävykset Putinlandiassa

Tanskalaisessa dokumenttisarjassa Ystävykset Putinlandiassa entiset ystävykset lähtevät kymmenen päivän matkalle Venäjälle. He yrittävät yhdessä ymmärtää venäläisiä ihmisiä ja venäläistä yhteiskuntaa, josta he ovat niin eri mieltä.

Kolmiosaisessa sarjassa seurataan, pääsevätkö he perille suuren valtion olemuksesta? Pystyvätkö naiset olemaan jälleen ystäviä vai löikö Venäjä ikuisen kiilan heidän välilleen? Ystävyyttä testaava matka alkaa Moskovasta

Veninder i Putinland Marie Krarup vs. Anna Libak. Tuotanto: DR, Tanska, 2018. Dokumenttisarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran kesäkuussa 2019.