Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Twisted Sister avasi Jarkko Aholalle rock-musiikin maailman

Jarkko Ahola esiintyy
Jarkko Ahola esiintyy Kuva: Yellow Film & TV Jarkko Ahola,Elämäni Biisi

Jarkko Aholan elämän biisi on Twisted Sisterin We're Not Gonna Take It.

Jarkko Ahola tunnetaan monilahjakkuutena, joka hallitsee monet musiikin tyylilajit rockista oopperaan. Monissa eri yhtyeissä ja projekteissa, mm. Teräsbetonissa ja Northern Kingsissä vaikuttanut muusikko on nyt mukana Elämäni Biisi -sarjassa tähtisolistina yhdessä Irinan, Diandran ja Pepe Willbergin kanssa. Tähtisolistit esittävät ohjelman vieraiden elämän biisit, ja Jarkon laaja ääniala ja monipuolisuus artistina pääsee esiin, kun laulettavana on biisejä Hurriganesista Queeniin.

Jarkko mietti pitkään, mikä on hänen oma elämänsä biisi. Niitä on monta, mutta biisiksi valikoitui lopulta kahdeksankymmentäluvulla ilmestynyt yhdysvaltalaisen Twisted Sister -yhtyeen We're Not Gonna Take It. Se on yksi Twisted Sisterin tunnetuimpia kappaleita. Se ei tehnyt ensin mitään vaikutusta Jarkkoon, kun hänen isosiskonsa toi kotiin kasan c-kasetteja kuunneltavaksi. Nuoren Jarkon mielestä musiikki oli ihan liian rajua. Mutta sitten jotain tapahtui ja kappale kolahti kunnolla.

Jarkko arvelee, että hän ei ehkä olisi nyt puhumassa elämänsä biisistä esiintyvänä artistina ilman Twisted Sisterin kappaletta, koska se avasi hänelle oven rock-musiikin maailmaan. Siitä alkoi innostus, joka johti hienoon uraan laulajana, muusikkona ja säveltäjänä.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Pelaa kotipelejä!

Lataa Yle.fi-sovellus älypuhelimeesi ja pelaa Elämäni Biisiä! Voit pelata jaksopeliä lähetyksen aikana, illan vieraita vastaan - tai kokoa kaveripiiri kokoon ja pelatkaa kaveripeliä omalla ajallanne, missä vaan.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Elämäni biisi

#elämänibiisi