Hyppää pääsisältöön

Kahden keikka – vaaralliset yhdessä, etsiväpari vauhdikkaiden juttujen kimpussa

Saksalaisklassikon vauhdikas etsiväpari on uusien juttujen kimpussa.
Kaverukset vuosien takaa, asianajaja Benjamin Hornberg (Antoine Monot, vas.) ja Leo Oswald (Wanja Mues). Saksalaisklassikon vauhdikas etsiväpari on uusien juttujen kimpussa. Kuva: Felix Holland / ZDF, Saksa Yle TV1,Antoine Monot,Wanja Mues,kahden keikka - vaaralliset yhdessä

TV1 tiistaisin 14.7. - 4.8.2020 klo 22.15 - 23.15 (2. kausi), 11.8. - 15.9. (3. kausi) ja 22.9. - 13.10. (4. kausi), Areenassa

Vanhat ystävykset, asianajaja Benjamin Hornberg (Antoine Monot Jr.) ja yksityisetsivä Leo Oswald (Wanja Mues) ovat lyömätön pari!

Saksalaissarja Kahden keikka – vaaralliset yhdessä (12) seurasi ensimmäisellä tuotantokaudella, kuinka miehet tapasivat vuosien tauon jälkeen ja heistä sukeutui yllättävän toimiva työpari. Aloituskauden päätteeksi Hornbergin ja Oswaldin tiet erkanivat.

Yksityisetsivän apua tarvitaan

Nyt aikaa on kulunut jokunen vuosi ja Hornberg toimii puolustuksen asianajajana. Otteiltaan ronskista Oswaldista hän ei ole kuullut pihaustakaan.

Kunnes murhasyytteeseensä alistunut asiakas pakottaa asianajajan tahtomattaan turvautumaan vanhan ystävänsä etsiväntaitoihin.

Uudistetun saksalaisklassikon etsiväpari on vauhdissa jälleen!
Matula (Claus Theo Gärtner) vierailee saksalaissarjan aloitusjaksossa. Mukana myös Leo Oswald (Wanja Mues). Uudistetun saksalaisklassikon etsiväpari on vauhdissa jälleen! Kuva: Christian Lüdeke Yle TV1,kahden keikka - vaaralliset yhdessä

Uudistetusta saksalaissarjasta nähdään tiistai-iltaisin uusintana toisen tuotantokauden neljä jaksoa, kolmannen kauden kuusi jaksoa ja neljännen kauden neljä jaksoa. Sarjan viides kausi esitetään Ykkösellä myöhemmin!

Claus Theo Gärtner vierailee!

Katsojien kestosuosikista, saksalaisdekkarista Kahden keikka valmistui kaikkiaan 300 jaksoa.

Sarjan uudistettua versiota Kahden keikka – vaaralliset yhdessä esitettiin Ykkösellä heti tuoreeltaan vuonna 2015. Yksityisetsivä Josef Matulan elämää nähnyt nahkatakki on vaihtunut pikkutakkeihin, mutta Frankfurt on ja pysyy tapahtumapaikkana.

Toisen kauden ensimmäinen jakso tekee kunnianosoituksen klassikoksi kasvaneelle alkuperäissarjalle. Yhtä tarinan henkilöhahmoista esittää legendaarinen näyttelijä Claus Theo Gärtner.

Ein Fall für Zwei. Käsikirjoitus: Florian Öller. Ohjaus: Marcus Ulbricht. Tuotanto: ZDF, 2015 - 17. Sarjan kolme tuotantokautta on esitetty edellisen kerran Ykkösellä 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.