Hyppää pääsisältöön

Toivo runoa, jossa piilee yllätys

Minna Joenniemi tanssii Tanssivan karhun puvussa
Karhu eli Minna Joenniemi tanssii, koska Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelmassa juhlitaan myös Ylen Tanssiva karhu -runoplakinnon 25-vuotisjuhlaa. Minna Joenniemi tanssii Tanssivan karhun puvussa Kuva: Annukka Palmén-Väisänen ja Raili Tuikka Tanssiva karhu

Tämän runon haluaisin kuulla –ohjelma toteuttaa yllättäviä runotoiveita. Haastamme sinut toivomaan runoa, joka yllättää: johon liittyy yllättävä tarina, rytmi, kielikuvia, aihe tai jonka mukana haluat lähettää yllättävän viestin maailmalle. Kenet sinä haluaisit yllättää runolla?

Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelma Yle Radio 1:ssä runon ja suven päivänä 6.7. klo 19.02 - 21.00.

Kuuntelijoiden toiverunoja toteuttavat Erja Manto, Mirjami Heikkinen ja Tuukka Vasama. Minna Joenniemi juontaa Tämän haluaisin kuulla -lähetyksen Kajaanista. Yllätysten lisäksi ohjelmassa luvassa myös Ylen Tanssiva karhu -runopalkinnon voittajan haastattelu.

Lähetykseen ei voi soittaa, joten kaikki toiveet otetaan ennakkoon.

Laita runotoiveesi viimeistään torstaina 4.7. Toiveet sähköpostiin toive.runot@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Täytä lomake.