Hyppää pääsisältöön

Viikon 24 vinkit: Victorian ja Kotikentän uudet kaudet alkavat!

Kuningatar Victoria joutuu brittidraamasarjan kolmannella kaudella keskelle poliittista kuohuntaa.
Victorian kolmas tuotantokausi alkaa. Kuningatar Victoria joutuu brittidraamasarjan kolmannella kaudella keskelle poliittista kuohuntaa. Kuva: Justin_Slee 2018 Yle TV1,Jenna Coleman,Lily Travers,Kate Fleetwood,victoria

Nuorena kuningattareksi kruunatun Victorian kehitystä monarkkina, vaimona ja äitinä seuraava sarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin! Jatkoa saa myös jalkapallomaailmaan sijoittuva norjalaisdraama Kotikenttä. Lisäksi viikon aikana on luvassa liuta dokumentteja ja elokuvia sekä yleisurheilun Paavo Nurmi Gamesit ja Jukolan viesti! Radion puolella päästään muun muassa Mikko Kekäläisen Saunapäivän pariin.

Victorian kolmatta kautta värittävät aviopuolisoiden keskinäinen valtataistelu, lastenkasvatuksen tuomat haasteet sekä ei-toivotut sukulaisvieraat. Kaudella nähdään myös vuonna 1851 järjestetty erittäin onnistunut Lontoon maailmannäyttely, ensimmäinen laatuaan.

Vaikka Ranskassa kansa kääntyi kuningashuonetta vastaan, Victoria ei saata uskoa, että hänen alamaisensa tekisivät samoin. Kansan oloihin parannusta vaativa työväenliike siirtyy kuitenkin sanoista tekoihin. Onko kuningatar ollut lapsellinen ja erehtyykö hän Chartistien suhteen katkerasti?

Myös norjalaisdraama kotikenttä saa jatkoa. Ulsteinvikin miesten jalkapallojoukkuetta Vargia ja heidän valmentajaansa Helena Mikkelsenia odottaa uusi kausi. Mikkelsen on Norjan ensimmäinen naisvalmentaja, joka luotsaa miesten huipputason jalkapallojoukkuetta. Ensimmäisellä kaudella Varg kävi taistoon naisvalmentajansa puolesta ja mielenterveydellisiä ongelmia vastaan. Valmentaja on jo todistanut kelpaavansa rooliin, mutta ristiriidat joukkueessa ja sen ympärillä jatkuvat.

Maanantaina Areenassa julkaistaan irlantilaisen toimittajan Vogue Williamsin toimittamia dokumentteja, joissa aiheina ovat muun mnuassa naisvangit, nyrkkeilevät naiset ja internetin seksivaarat.

Radion puolella viikko starttaa Mikko Kekäläisen Saunapäivän seurassa. Kekäläinen kutsuu kesä-heinäkuussa maanantai-iltaisin mielenkiintoisia vieraita lauteille rupattelemaan saunasta, siihen liittyvistä muistoista ja niiden merkityksestä saunojalle. Myös kuuntelijat pääsevät jakamaan Mikon ja suomalaisten kanssa omat saunatarinansa.

Urheilufaneille luvassa on jalkapallon naisten MM-kisojen lisäksi muun muassa Paavo Nurmi Gamesit, jossa nähdään mm. olympiavoittaja ja hallitseva sadan metrin maailmanmestari Justin Gatlin. Viikonloppuna päästään nauttimaan Jukolan viesteistä.

Katso viikon kaikki tv- ja radiotärpit alta!

MAANANTAI 10.6.

Vogue Williams -dokumentit

Yle Areena
Katso ohjelma Areenassa tästä
Karismaattisia toimittajia -pakettiin julkaistaan 10.6. irlantilaisen tv-toimittaja Vogue Williamsin toimittamia dokumentteja. Katsottavissa Areenassa 8.9.2019 saakka.

Vogue Williams: Pahat tytöt (Tough Girls)
Vogue Williams tutustuu nuoriin amerikkalaisiin vankeihin ja heidän vartijoihinsa Floridassa. Vogue kokeilee naisvangin karua elämää ja haastattelee kuolemantuomion saanutta nuorta Emilia Carria.

Vogue Williams: Nyrkkeilevät naiset (Fierce Girls)
Vogue Williams sukeltaa nyrkkeilevien naisten maailmaan. Yhä useampi nainen harrastaa nyrkkeilyä ja osa tähtää ammattilaiseksi. Miten he treenaavat?

Vogue Williams: Pakko olla täydellinen (Obsessed With Perfection)
Yksi milleniaaleja piinaavista ongelmista on selfie-aikakauden lietsoma ajatus täydellisyydestä. Vogue jututtaa fitness-kilpailijoita ja tapaa ihmisiä, joiden suhde omaan kehoon on sairaalloisen vääristynyt.

Vogue Williams: Väärässä vartalossa (Transgender Warriors)
Vogue Williams tutustuu ihmisiin, jotka kokevat olevansa väärässä kehossa. He haluavat muokata tai vaihtaa sukupuoltaan ja turvautuvat kaikkiin mahdollisiin keinoihin muutoksen aikaansaamiseksi.

Vogue Williams: Playgirls
Vogue Williams tutkailee naisten seksuaalista nautintoa. Yhä useampi nainen on ottanut seksielämänsä omaan hallintaansa ja hakee seksuaalista nautintoa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Vogue Williams: Netin seksiuhat (Sextortion and the Internet)
Vogue Williams paneutuu internetin seksivaaroihin, joihin kuuluvat mm. seksikuvilla ja -videoilla kiristäminen sekä lasten ja nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö. Vogue haastattelee uhreja ja asiantuntijoita, jotka antavat neuvoja riskien vähentämiseksi.

Vogue Williams: The Afterlife
Vogue Williams menetti isänsä vuonna 2010, mikä innosti hänet pohtimaan, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Williams tapaa dokumentissaan mm. meedioita, noitia, aaveen metsästäjiä sekä kuoleman rajamailla käyneitä.

Kaksi nuorta naista seisovat vierekkäin ja katsovat hymyillen kameraan.
Vogue Williams: Netin seksiuhat. Kaksi nuorta naista seisovat vierekkäin ja katsovat hymyillen kameraan. Kuva: Yle Kuvapalvelu Vogue Williams

Mikko Kekäläisen Saunapäivä

Yle Radio Suomi klo 19.05 + Yle Areena
Kuuntele ohjelma Areenassa tästä
Mikko Kekäläinen kutsuu kesä-heinäkuussa maanantai-iltaisin mielenkiintoisia vieraita lauteille rupattelemaan saunasta, siihen liittyvistä muistoista ja niiden merkityksestä saunojalle. Myös kuuntelijat pääsevät jakamaan Mikon ja suomalaisten kanssa omat saunatarinansa. Löylyihin ovat lupautuneet muun muassa viihdetaitelija Arja Koriseva, ortopedi ja Painiliiton puheenjohtaja Tuomo Karila sekä Saunan kansa -kirjan kirjoittaja Satu Laatikainen. Mikko Kekäläisen Saunapäivä lähetetään Radio Suomessa maanantai-iltaisin 10.6.-29.7. klo 19.05.

Mikko Kekäläinen hymyilee saunavasta kädessään.
Mikko Kekäläisen Saunapäivä. Mikko Kekäläinen hymyilee saunavasta kädessään. Kuva: Warner Bros. International Television Production Finland Oy Saunapäivä

Kotikenttä / Hemmaplan - 2. kausi alkaa!

Yle Fem klo 20.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Heimebane, Norja 2018) Ulsteinvikin miesten jalkapallojoukkuetta Vargia ja heidän valmentajaansa Helena Mikkelsenia odottaa uusi kausi. Mikkelsen on Norjan ensimmäinen naisvalmentaja, joka luotsaa miesten huipputason jalkapallojoukkuetta. Sarjan keskiössä ovat edelleen valta, sukupuoliroolit, into ja lojaalisuus. Ensimmäisellä kaudella Varg kävi taistoon naisvalmentajansa puolesta ja mielenterveydellisiä ongelmia vastaan. Valmentaja on jo todistanut kelpaavansa rooliin, mutta ristiriidat joukkueessa ja sen ympärillä jatkuvat. Pääsponsori Bjørn OveTangsrud vetäytyy yhteistyöstä, ja joukkue kamppailee taloudensa puolesta. Uusi kausi tuo mukanaan myös uudet henkilöhahmot. Koko kausi Areenassa jo nyt, katseluaikaa helmikuuhun 2020 saakka.

Hemmaplan säsong 2.
Kotikenttä. Hemmaplan säsong 2. Kuva: NRK Kotikenttä

TIISTAI 11.6.

Victoria (12) - 3. kausi alkaa!

Yle TV1 klo 19.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Iso-Britannia 2019) Nuorena kuningattareksi kruunatun Victorian kehitystä monarkkina, vaimona ja äitinä seuraava sarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoin, joissa kuvataan Victorian uraa vuosina 1848-51.

Eletään vuotta 1848. Kuninkaallinen perhe kasvaa vinhasti, ja nytkin kuningatar Victoria on viimeisillään raskaana kuudetta lastaan odottaen. Euroopassa on levotonta, Ranskassa kansa on syössyt kuninkaan alas jalustalta. Odottaako sama kohtalo myös Britannian kuninkaallisia? Väittely siitä, mitä kansa haluaa, on arkea niin kaduilla kuin kabineteissa. Nukkavierun oloinen pääministeri lordi John Russell tukee kuningatarta, mutta mitä tekee ulkoasiainministeri lordi Palmerston, komea kukonpoika, joka tuntuu tietävän kaikesta kaiken tietämisen arvoisen - ainakin omasta mielestään.

Vaikka Ranskassa kansa kääntyi kuningashuonetta vastaan, Victoria ei saata uskoa, että hänen alamaisensa tekisivät samoin. Kansan oloihin parannusta vaativa työväenliike siirtyy kuitenkin sanoista tekoihin. Onko kuningatar ollut lapsellinen ja erehtyykö hän Chartistien suhteen katkerasti? Kolmatta kautta värittävät aviopuolisoiden keskinäinen valtataistelu, lastenkasvatuksen tuomat haasteet sekä ei-toivotut sukulaisvieraat. Kaudella nähdään myös vuonna 1851 järjestetty erittäin onnistunut Lontoon maailmannäyttely, ensimmäinen laatuaan. Pääosissa: Jenna Coleman, Tom Hughes, Laurence Fox, Kate Fleetwood, John Sessions, Lily Travers. Käsikirjoitus: Daisy Goodwin. Kukin jakso Areenassa 31 vrk

Lue lisää tästä

Kuningatar Victoria joutuu brittidraamasarjan kolmannella kaudella keskelle poliittista kuohuntaa.
Victoria. Kuningatar Victoria joutuu brittidraamasarjan kolmannella kaudella keskelle poliittista kuohuntaa. Jenna Coleman,Tom Hughes,Yle TV1,victoria

Yleisurheilun Paavo Nurmi Games

Yle TV2 klo 18.55
Katso ohjelma Areenassa tästä
Turussa 11.6.2019 käytävä kansainvälinen yleisurheilun Paavo Nurmi Games -kilpailu nähdään suorana Yle TV2:lla. Paavo Nurmi Games on osa IAAF:n World Challenge -sarjaa ja radalla nähdään mm. olympiavoittaja ja hallitseva sadan metrin maailmanmestari Justin Gatlin. Paavo Nurmi Games lähetetään yli 100 muuhun maahan. Areenassa 11.7. saakka.

Lyhytkasvuisuus ja taide

Yle Teema klo 20.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Dwarfs - A Short Film About Art, 2017 Iso-Britannia) Lyhytkasvuisia on historian saatossa kohdeltu niin vieraan rodun edustajina, sirkuksen vetonauloina kuin lemmikkeinäkin. Miten taide on käsitellyt lyhytkasvuisuutta? Entä miltä maailma näyttää lyhytkasvuisen taiteilijan näkökulmasta? Areena 9.9. saakka.

Lyhytkasvuinen mies istuu pyörätuolissa, vieressä jonkinlaisen korokkeen päällä istuu toinen mies. Molemmat katsovat kameraan ja hymyilevät.
Lyhytkasvuisuus ja taide. Lyhytkasvuinen mies istuu pyörätuolissa, vieressä jonkinlaisen korokkeen päällä istuu toinen mies. Molemmat katsovat kameraan ja hymyilevät. Kuva: Yle Kuvapalvelu dokumenttiohjelmat,Lyhytkasvuisuus ja taide

KESKIVIIKKO 12.6.

Prisma: Hevosen tarina 1/3

Yle TV1 klo 19.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
Kautta maailman ihminen on rakentanut hyvinvointiaan hevosvoimalla, jota ilman emme ehkä olisi näin pitkällä. Miten piskuinen alkuhevonen kesytettiin ja kuinka siitä muodostui suurikokoinen nykyhevonen, joita on yli 400 erilaista rotua? Antropologi Niobe Thompson analysoi kolmiosaisessa sarjassa kattavasti hevosen historiaa, ihmisen ja hevosen erityistä suhdetta sekä sen seurauksia. Vierailemme muun muassa Mongoliassa, Arabian niemimaalla ja Siperiassa, joissa kohdataan paljon upeita, uljaita hevosia. Dokumentin kaikki kolme jaksoa julkaistaan Areenassa 10.6. Katseluoikeus Areenassa 7.9. saakka.

Lue lisää tästä

Ihmisen ja hevosen suhde on muovautunut erityiseksi.
Prisma: Hevosen tarina. Ihmisen ja hevosen suhde on muovautunut erityiseksi. Yle TV1,Prisma: Hevosen tarina

TORSTAI 13.6.

Parallax Sounds: Chicagon äänimaisemat

Yle Teema klo 12.45
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Parallax Sounds, Ranska/Saksa/USA 2012) Chicago oli 90-luvulla yksi post-rockin kehdoista. Elokuva on tunnelmoiva kuvaus kaupungin ja musiikin keskinäisestä vaikutussuhteesta. Wieniläinen The Trapist -yhtye on tehnyt elokuvan soundtrackin. O: Augusto Contento. Areenassa jo nyt. Katsottavissa 20.6. saakka.

Iltainen katumaisema
Parallax Sounds: Chicagon äänimaisemat. Iltainen katumaisema Kuva: Yle Kuvapalvelu musiikkiohjelmat,Parallax Sounds: Chicagon äänimaisemat

Hittinikkarit / Hit för hit - Uusi sarja alkaa!

Yle Fem klo 17.30
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Hit för hit, Norja 2017) Musiikkibisneksessä työskentelee ihmisiä ja musiikkia tuotetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Joka päivä ilmestyy uusia artisteja ja uusia genrejä. Kilpailu on kovaa. Norjalainen komediasarja Hittinikkarit käsittelee nykypäivän musiikkiteollisuutta.

Tapaamme Martinin ja Mortenin, joiden ällömakea pop on hullaannuttanut teinitytöt täysin. Kesän aikana Morten on kuitenkin kokenut muutoksia, jotka ovat haitaksi markkina-arvolle. Lasse "Lazer" Rasmussen taas on yksi Norjan striimatuimmista artisteista. Vaikka Lazerin kielenkäyttö on vähintääkin karkeaa, hän ottaa työnsä vakavasti ja hänen sisältään löytyy hyvin tunteellinen mies, jolla on palo tehdä aitoa ja mielestästä taidetta.

Mutta kaikki eivät ole musiikkibisneksessä individualisteja. Trophy-yhtye on viime vuosina hieman yllättäen noussut suureksi yleisösuosikiksi. Yhtye koostuu tiiviistä kaveriporukasta, joka ottaa suosiostaan kaiken ilon irti. Cool bastisti Maja kerää jatkuvasti suurimmat huomionosoitukset, mikä aiheuttaa Trophylle yhteistyävaikeuksia. Kaikki jaksot Areenassa jo nyt. Katsottavissa toistaiseksi.

Dokumenttiprojekti: Sakawa (S)

Yle TV1 klo 19.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Belgia 2018) Ghanaan tuotavan myrkyllisen tietokonejätteen seasta löytyy myös aarteita. Kiintolevyjen avaaminen ja levyjen entisten omistajien henkilötietojen ja valokuvien käyttö on palkitsevaa. Nimen ja osoitteen avulla lähes jokainen löytyy verkossa jopa toiselta puolen maailmaa. Sakawa on Ghanasta muualle Afrikkaan levinnyt ilmiö, jossa yhdistyvät modernit internet-huijaukset ja uskonnolliset rituaalit. Uhrilahjat jumalille auttavat internet-rikollisia onnistumaan paremmin huijauksissaan. Sakawa-rikolliset tehtailevat muun muassa tekaistuja romansseja ja luottokorttihuijauksia. O: Ben Asamoah. Areenassa 7.9. saakka.

Mies ja nainen seisovat meressä käsi kädessä
Dokumenttiprojekti: Sakawa. Mies ja nainen seisovat meressä käsi kädessä Kuva: Inti Producties bvba Sakawa,dokumenttiprojekti: sakawa

Ulkolinja: Donald Trumpin kauppasota

Yle TV1 klo 22.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Trump's Trade War, USA 2019) Kauppasota kahden suuren välillä kärjistyi, ja Donald Trump päätti nostaa kiinalaisten tuotteiden tullimaksuja. Tullien hyödyistä ja haitoista on keskusteltu kiivaasti Valkoisessa talossa. Moni väittää, että tullit vain nostavat tuotteiden hintoja. Kuka maksaa laskun - tavalliset amerikkalaisetko?

Kino Klassikko: Tohtori Jerry ja mr. Hyde (7)

Yle Teema klo 21.00
(The Nutty Professor, USA 1963) Jerry Lewisin kuuluisimpiin elokuviin lukeutuva komedia kemististä, jonka uusi eliksiiri tekee ujosta keksijänörtistä sulavan yökerhojen hurmurin Buddy Loven - mutta vain väliaikaisesti. Pääosissa Jerry Lewis ja Stella Stevens. Ohjaus: Jerry Lewis. Areenassa 27.6. saakka.

Hassunnäköinen mies katsoo laboratoriopurkkia.
Kino Klassikko: Tohtori Jerry ja mr. Hyde. Hassunnäköinen mies katsoo laboratoriopurkkia. Kuva: Paramount Pictures / Yle Kuvapalvelu The Nutty Professor

Venus - avoimesti naisten seksistä (12)

Yle Teema klo 23.40
Katso ohjelma Areenassa tästä
1990-lukua pidettiin liberaalina, ja seksi internetissä räjähti käsiin. Netissä nainen on usein vain objekti. Mitä tämän päivän nuoret naiset seksiltä odottavat ja kuinka he kokevat seksuaalisuutensa? Kymmenet naiset puhuvat avoimesti elämästään ja unelmistaan. Areenassa 31.7. saakka.

PERJANTAI 14.6.

Kino: Coherence (12)

Yle Teema klo 21.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(USA 2013) Tieteisjännärissä pieni illallisseurue joutuu Los Angelesissa arvoituksellisten ja yhä pelottavampien tapahtumien keskelle, kun komeetta ohittaa maapallon ja tuo rinnakkaiset maailmankaikkeudet alkavat jyllätä. Ohjaus: James Ward Byrkit. Areenassa 14.7. saakka.

Mies ja nainen lähikuvassa, Kumpikin katsovat eri suuntiin.
Kino: Coherence. Mies ja nainen lähikuvassa, Kumpikin katsovat eri suuntiin. Kuva: Atlantic Film Finland / Yle Kuvapalvelu elokuvat

LAUANTAI 15.6.

Vaeltajat (7)

Yle TV2 klo 12.30
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Suomi 2019) "Mehän ei oltu eksyksissä. Ei vaan oltu päästy perille." Lyhytdokumentti kahdesta entisestä huippusuunnistajasta, jotka joutuvat lumimyrskyn armoille Lapin erämaassa. He kohtaavat mahdottoman suunnistustehtävän: miten löytää perille, kun maata ei erota taivaasta? O: Otto Heikola. Areenassa 6.12. saakka.

Hédi Friedin huoli

Yle TV1 klo 12.45
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Hedi Fried - min oro, Ruotsi 2018) Holokaustin kauhut ja vanhempien menettäminen ovat aiheuttaneet Hédi Friedille huolta, jota on vaikea kuvitella. Hän haluaa itsepäisesti uskoa, ettei mitään vastaavaa koskaan enää tapahdu. Areenassa 12.9 saakka.

Kämmenille asetettuna mustavalkoinen kuva perheestä, jossa kaksi pientä tyttöä.
Hédi Friedin huoli. Kämmenille asetettuna mustavalkoinen kuva perheestä, jossa kaksi pientä tyttöä. Kuva: HD SVT BILDARKIV / Yle dokumenttiohjelmat,Hédi Friedin huoli

Suunnistuksen Jukolan viesti

Yle TV2 klo 13.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
Perinteikäs Jukolan viesti kokoaa suunnistajat kotimaisista harrastajista kansainvälisiin huippuihin. Neliosuuksinen Venlojen viesti suunnistetaan iltapäivällä ja koko yön kestävä seitsenosuuksinen Jukolan viesti starttaa auringon laskiessa. Jukolan viesti käydään Kangasalla 15.–16.6.2019, ja mukaan ilmoittautuneita on tänä vuonna enemmän kuin koskaan.

klo 13.00 alkaen ja suunnistuskilpailuiden välissä: Jukola tänään
klo 13.45 Venlojen viesti
klo 22.40 Jukolan viesti

Portti ikuisuuteen (16)

Yle Teema klo 21.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Heaven's Gate, USA 1980) Muhkea länneneepos niin sanotuista laidunsodista karjaparonien ja siirtolaisina saapuvien maanviljelijöiden välillä 1890-luvun Wyomingissa. Elokuvasta nähdään ohjaajan versio. Ohjaus Michael Cimino. Pääosissa Kris Kristofferson, Christopher Walken, Isabelle Huppert, John Hurt ja Jeff Bridges. Areenassa 22.6. saakka

Mies ja nainen kaulakkain katsomassa toisiaan.
Portti ikuisuuteen. Mies ja nainen kaulakkain katsomassa toisiaan. Kuva: Ernst Haas / MGM International Television Distribution Inc. Portti ikuisuuteen

SUNNUNTAI 16.6.

Radio Variaatio: Hyrsylän mutkan noita

Yle Radio 1 klo 18.00 + Yle Areena
Kuuntele ohjelma Areenassa tästä
Aira Samulin tunnetaan Helsingin katukuvassa vahvana, aurinkoisena ja tanssivana persoonana. Radiodokumentti kertoo Airan tarinan ennen Helsinkiin muuttoa. Tarina alkaa karjalaisesta maalaismiljööstä, Hyrsylän mutkassa, rajavartioston päällikön tyttärenä. Isä halusi Airasta koulutetun naisen, mutta sota tuli ja muutti pienen tytön tulevaisuuden täysin. Monta mutkaa piti Airan käydä Hyrsylän mutkan jälkeen, ennen kuin hän pääsi Helsingin estradeille. Tarina kulkee talvisodan ensimmäisistä kiväärin laukauksista aina Helsingin pommituksiin ja valvontakomissioon asti.

Timjamia, kukkoa ja torttuja / Timjan, tupp & tårta

Yle Fem klo 18.30
Katso ohjelma Areenassa tästä
(2018) Ruotsalaisessa ruokaohjelmassa keittiömestari Lisa Lemke kutsuu ystäviä kotiinsa Falkenbergin ulkopuolella sijaitsevaan kylään. Yhdessä he valmistavat ruokaa ja antavat vinkkejä helppoon ja hauskaan ruoanlaittoon; jotta olisit parempi kotikokki. He ideoivat myös, kuinka illallispöydästä saa viihtyisämmän. Joka jaksossa on oma teemansa. Avausjaksossa käsitellään kuumuutta ja viilennystä, tulisia mausteita, kuten chilipaprikaa ja piparjuurta, sekä liekittämistä avotulella. Kukin jakso Areenassa 91 vrk

Nainen seisoo keittiössä pöydän ja leikkuulaudan takana, katsoo kameraan ja hymyilee.
Timjamia, kukkoa ja torttuja. Nainen seisoo keittiössä pöydän ja leikkuulaudan takana, katsoo kameraan ja hymyilee. Kuva: SVT / Sveriges Television Ab ruokaohjelmat,Tinjamia, kukkoa ja torttuja

Jalla! Jalla!

Yle Fem klo 21.00
Katso ohjelma Areenassa tästä
(Ruotsi 2000) Måns ja Roro ovat kaksi siistiä kundia, jotka joutuvat hankalaan tilanteeseen: Roron libanonilainen perhe haluaa naittaa hänet vastoin tahtoaan ja Månsilla ei seiso. Jalla! Jalla! on hillitön komedia arkielämän absurdeista puolista. Ohjaus: Josef Fares. Rooleissa mm. Fares Fares, Torkel Petersson, Tuva Novotny. Areenassa 16.7. saakka.

Huvudpersonerna i filmen Jalla! Jalla! kommer ut ur ett hus. Till höger en man som bär en tjej i brudklänning över axeln.
Jalla! Jalla! Huvudpersonerna i filmen Jalla! Jalla! kommer ut ur ett hus. Till höger en man som bär en tjej i brudklänning över axeln. Kuva: Jens Assur / Memfis Film Jalla! Jalla!,Josef Fares

Lue myös - yle.fi:stä poimittua