Hyppää pääsisältöön

Kultaranta-keskustelut – Mihin menee Eurooppa, miten pärjää Suomi?

Sauli niinistö och Frank-Walter Steinmeier under diskussion.
Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier osallistuu tasavallan presidentti Sauli Niinistön isännöimiin Kultaranta-keskusteluihin. Sauli niinistö och Frank-Walter Steinmeier under diskussion. Kuva: Lehtikuva Sauli Niinistö,Frank-Walter Steinmeier

TV1 maanantaina 17.6.2019 klo 9.30 - 11.00 ja klo 14.30 - 16.00, Areenassa

Naantalin Kultarannassa pohditaan maailman murrosta ja Euroopan sekä Suomen asemaa kansainvälisten muutosten keskellä. Tilaisuuteen osallistuu yhtenä puhujana Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön isännöimä ulko- ja turvallisuuspoliittinen keskustelutilaisuus järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Tilaisuudet lähetetään suorina Ykkösellä ja Areenassa.

Minkälainen on Euroopan tulevaisuus?

Kultaranta-keskustelujen ensimmäisenä päivänä sunnuntaina 16.6. nähdään klo 16.00 presidentti Niinistön tiedotustilaisuus suorana Areenassa.

Keskustelujen avausistunto on katsottavissa suorana Areenassa klo 18.00 alkaen. Tilaisuudessa kuullaan Niinistön ja Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeierin puheenvuorot, sekä presidentit keskustelevat Euroopan tulevaisuudesta.

Suomi Euroopan turvallisuuden tekijänä?

Kultaranta-keskustelujen toinen päivä alkaa pohdinnoilla siitä, onko Suomi eurooppalaisen turvallisuuden tekijä. Suora lähetys alkaa Ykkösellä ja Areenassa maanantaina 17.6. klo 9.30.

Tasavallan presidentin Kultaranta-keskusteluissa kysytään, kuinka Suomi pärjää kun maailma on murroksessa. Keskusteluissa etsitään vastausta muun muassa siihen voisiko Suomella olla rooli Euroopan turvallisuuden tekijänä.

Iltapäivän päätösistunnossa keskustellaan, kestääkö demokratia kun politiikka on murroksessa. Suora lähetys Kultaranta-keskustelujen päätösistunnosta alkaa klo 14.30.

Niinistö A-studion vieraana Kultarannassa

Minkälaisia ajatuksia ja johtopäätöksiä Kultaranta-keskustelut herättivät?

Kultaranta-tapahtumat päättyvät presidentti Niinistön erikoishaastatteluun, joka lähetetään A-studiossa suorana klo 21.00. Haastattelijana on toimittaja Seija Vaaherkumpu.

  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.