Hyppää pääsisältöön

Mikä on tärkein saunamuistosi? Kerro se meille!

Löytyykö sinulta hauska, koskettava tai muuten mieleenpainuva saunamuisto? Jaa tarinasi meidän kanssamme!

Entinen huippu-urheilija Ringa Ropo jakoi saunamuistonsa Mikko Kekäläisen Saunapäivä -ohjelmassa:

Kun lapset olivat pieniä, jollain piti saada heidän energiaa purettua. Usein vesisateella laitoin saunan lämpiämään, otin lapsilta vaatteet pois ja annoin heidän juosta 30 metriä pitkää taloamme ympäri vesisateessa. Näin sain heidät ensin väsytettyä ja sen jälkeen saunaan lämpiämään. Sillä tavalla lapset olivat ihan valmiita menemään sänkyyn saunan jälkeen. Sauna on niin hyvä juttu, jopa lasten kasvatuksessa.― Ringa Ropo
Kuvassa Mikko Kekäläinen, Ringa Ropo ja Tuomo Karila Saunapäivä-kylpytakeissa.
Mikko Kekäläinen, Ringa Ropo ja Tuomo Karila jakoivat saunamuistojaan Mikko Kekäläisen Saunapäivä -radio-ohjelmassa. Kuvassa Mikko Kekäläinen, Ringa Ropo ja Tuomo Karila Saunapäivä-kylpytakeissa. Kuva: Linda Wendelius Saunapäivä,Mikko Kekäläinen,Ringa Ropo,Tuomo Karila

Koitko ensimmäiset ylälauteiden löylyt turvallisesti isoisän kylkeen painautuneena? Saunotaanko teillä uniikilla tavalla tai erikoisia perinteitä noudattaen? Tai onko sinulle sattunut aivan mahdoton saunamoka? Haluamme kuulla juuri sinun tarinasi!

Tule mukaan tekemään Saunapäivää jakamalla muistosi oheisella lomakkeella. Tarinoita tullaan kuulemaan ja näkemään Saunapäivä -kampanjassa, tv- ja radio-ohjelmissa, nettisivuilla ja somessa.

Muista lisätä lomakkeeseen yhteystietosi: ne tulevat vain toimituksen käyttöön, mutta yhteystietojen avulla voimme palkita kolme ikimuistoisinta tarinaa kahdella pellavaisella Saunapäivä-pefletillä!