Hyppää pääsisältöön

Kohti sydänkesää - minkälaista musiikkia haluaisit kuulla? Toivoa voi jo nyt

Sävel on vapaa
Sävel on vapaa Kuva: Yle Sävel on vapaa

Juhannusta lähestyttäessä on taas musiikkitoiveiden aika. Mitä haluaisit kuulla näin kesällä?

Toivemusiikin ei tarvitse olla kesäistä, eikä sen tarvitse muistuttaa lintujen liverrystä. Eikä konsertin pääpaino ole kuoromusiikissa, vaikka vierailevana juontajana onkin kohta Kanadaan muuttava kuoronjohtaja Kari Turunen.

Illassa soi konserttimusiikki laidasta laitaan. Voit lähettää toiveesi jo etukäteen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin puhelinnumerosi sekä mahdollisimman tarkat tiedot toiveestasi. Halutessasi voit myös kertoa miksi haluaisit kuulla juuri kyseisen kappaleen.

Puhelinlinjat Pasilaan aukeavat lauantai-iltana klo 18 - puhelinnumero on vanha tuttu: 09 - 144 800.

Suoran puhelintoivekonsertin juontavat kuoronjohtaja Kari Turunen, ja musiikkitoimittaja Anu Jaantila.

Täytä lomake.