Hyppää pääsisältöön

Elämän biisi ja puhelinvastaaja – Katja Ståhlin kesärakas järjesti romanttisen yllätyksen

Katja Ståhl katsoo Irinan lauluesitystä.
Katja Ståhl fiilistelee, kun Irina esittää hänen elämänsä biisiä Katja Ståhl katsoo Irinan lauluesitystä. Kuva: Yellow Film & TV Katja Ståhl,Irina,Elämäni Biisi

Katja Ståhlin elämän biisi on Red Hot Chili Peppersin Under The Bridge

Monipuolisena toimittajana tunnettu Katja Ståhl juontaa nyt Elämäni Biisi -sarjaa. Katja pitää lämpimällä huumorillaan ja rennolla otteellaan tunnelman korkealla ja elää mukana vieraiden tarinoissa. Hänen johdollaan ohjelman vieraat arvuuttelevat mikä on kenenkin elämän biisi. Mutta toki juontajalla itselläänkin on oma elämän biisi, amerikkalaisen supersuositun Red Hot Chili Peppersin Under the Bridge.

Kappale on yksi Suomessakin usein esiintyneen yhtyeen suosituimmista biiseistä, joka nosti yhtyeen suuren yleisön suosikiksi. Se ilmestyi vuonna 1992 Blood Sugar Sex Magik -albumin singlenä. Kappaleen sanoituksessa käsitellään mm. yksinäisyyttä, mutta Katjalla biisi liittyy rakkauteen.

Katja oli 1990-luvun alkupuolella ravintolassa töissä, ja eli samalla ihanaa kesäromanssia, joka oli hänen mukaansa kuin suoraan Herttasarjoista. Eräänä kesäisenä aamuna hän palasi töistä kotiin, ja huomasi että puhelinvastaajaan oli tullut viestejä. Katjan kesärakas oli järjestänyt hänelle romanttisen yllätyksen. Hän oli soittanut monta kertaa Katjan puhelinvastaajaan, ja äänittänyt vastaajan kasetin täyteen Under The Bridge -biisiä. Aika hurmaava yllätys väsyneelle työstäpalaajalle.

Elämäni Biisi -nauhoituksissa Katja sai kuulla kappaleen ison livebändin soittamana ja Irinan upeasti tulkitsemana.

Irina laulaa.
Irina laulaa Under The Bridge -biisiä. Irina laulaa. Kuva: Yellow Film & TV Irina,Elämäni Biisi

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Pelaa kotipelejä!

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.
Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta - lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.