Hyppää pääsisältöön

Elämäni Biisi – Arttu, Maaret, Alf ja Paola: Intohimoista fanitusta ja voimabiisi

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Maaret Kallio, Arttu Wiskari, Paola Suhonen ja Alf Rehn yrittävät arvata toistensa elämän biisejä. Juontajana on Katja Ståhl. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Kuva: HMGvalokuva/Hanna-Maria Gronlund Yle TV1,Maaret Kallio,Arttu Wiskari,Alf Rehn,Paola Suhonen,Katja Ståhl,Elämäni Biisi

TV1 lauantaina 28.3.2020 klo klo 22.55 - 23.40, uusinta sunnuntaina 29.3. klo 13.45 ja perjantaina 3.4. klo 23.00, Areenassa

Musiikki liittyy monilla elämän merkityksellisiin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ratkaisevalla hetkellä soi kappale, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen.

Miten paljon musiikki merkitsee ja mikä on se oma, ikimuistoinen kappale? Sen paljastavat muusikko Arttu Wiskari, psykoterapeutti Maaret Kallio, taiteilja Paola Suhonen ja professori Alf Rehn.

Nelikon valitsemien elämän biisien takana on vahvoja tarinoita niin onnellisista muistoista kuin elämän kipuhetkistä.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Arttu Wiskari ja Paola Suhonen. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Elämäni Biisi,Arttu Wiskari,Paola Suhonen

Kenen biisi pelasti vaikealla hetkellä?

Tällä kertaa kuullaan musiikkia Suomesta ja maailmalta, ikimuistoinen Édith Piafin Milord ja suomalaiseen sieluun menevää iskelmää Täällä Pohjantähden alla. Kenen elämän biisi lieneekään Gram Parsonsin riipaiseva Love Hurts? Entäpä Eaglesin ravisteleva Get Over It?

Koskettavat kappaleet nostavat esiin muistoja lapsuudesta ja musiikin pelastavasta vaikutuksesta elämän vaikeissa hetkissä. Fanitustarinassa päästään kuulemaan myös yliluonnollisia ulottuvuuksia. Mutta mihin liittyy amerikkalaisen motellihuoneen avain?

Neljä tähtisolistia tulkitsee vieraiden valinnat

Ykkösellä uusintana esitettävässä Elämäni Biisi -sarjassa jokainen vieras tuo mukanaan kappaleen, johon liittyy koskettava, hauska tai vaikuttava tarina hänen elämänsä merkittävistä hetkistä. Studiovieraat yrittävät arvuutella, kenen elämän biisi on kyseessä.

Kymmenosaisessa sarjassa kappaleita esittävät tähtisolistit Irina, Diandra, Jarkko Ahola ja Pepe Willberg sekä kapellimestari Kalle Torniaisen johtama livebändi.

Sarjan juontaa pitkän linjan toimittaja ja musiikkialan konkari Katja Ståhl. Ohjelman lopussa kuullaan vierailevan artistin Eva Louhivuoren elämän biisi. Tarina biisin takaa löytyy osoitteesta yle.fi/elamanibiisi. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2019.

Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin.
Alf Rehn ja Maaret Kallio. Elämäni Biisi on uusi 10-osainen musiikkiviihdeohjelma, jossa neljä tunnettua vierasta tuo mukanaan elämänsä biisin. Yle TV1,Alf Rehn,Maaret Kallio,Elämäni Biisi

Kotikatsomo mukaan arvausleikkiin

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.

Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta - lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.