Hyppää pääsisältöön

Osallistu kuvahaasteeseen – nappaa kuva saunapäivästäsi ja jaa se meille!

Mikko Kekäläinen koivunlehtiä ihossaan näyttää, että hän osallistuu Saunapäivä-kampanjaan
Saunapäivän juontaja Mikko Kekäläinen näyttää koivunlehdillä, että tänään on saunapäivä. Näytä sinäkin! Mikko Kekäläinen koivunlehtiä ihossaan näyttää, että hän osallistuu Saunapäivä-kampanjaan Kuva: Jussi Nahkuri / Yle Saunapäivä,Mikko Kekäläinen,Sauna (Italia)

Kesä, sauna ja koivunlehdet! Nappaa saunapäivästäsi selfie tai fiiliskuva ja osallistu Saunapäivän kuvahaasteeseen. Se on helppoa ja hauskaa!

Nappaa koivunlehti ihoosi, saunakaveriisi, koiran kuonoon tai vaikka saunan ikkunan suosikkimaisemaasi koristamaan, ota kuva ja lähetä se meille!

Miltä meidän saunova kansamme näyttää? Saadaanko yhdessä kerättyä koivunlehtikuvia kokonaisen vastan tai vaikka koivun verran?

Jos vihtominen ei ole juttusi, voit napata muun mieleisen kuvan saunahetkestäsi! Nostamme inspiroivia, innostavia ja saunafiilistä nostattavia kuvia TV1:n livelähetykseen Saunapäivänä 27.7. Näytetään yhdessä, että meille suomalaisille saunapäivä voi olla vaikka joka päivä!

Voit osallistua kuvahaasteeseen instagramissa käyttämällä tunnistetta #saunapäiväyle. Jaamme inspiroivimpia, innostavimpia ja saunafiilistä nostattavia kuvia myös Instagramissa tilillämme: @saunapaivayle ja Ylen Saunapäivä-ohjelmissa.

Voit lähettää kuvan meille myös oheisella lomakkeella!

Info: Tässä on ollut ulkoinen upotus, joka nyt ei enää toimi, ja siksi on poistettu.

Tuija Pehkonen osallistuu Saunapäivä-kampanjaan liimaamalla koivunlehtiä ihoonsa.
Myös Saunapäivän toinen juontaja Tuija Pehkonen näyttää, että nyt on saunapäivä! Tuija Pehkonen osallistuu Saunapäivä-kampanjaan liimaamalla koivunlehtiä ihoonsa. Kuva: Jussi Nahkuri / Yle Saunapäivä,Tuija Pehkonen,Sauna (Italia)