Hyppää pääsisältöön

Onko sinun vuorosi lähteä maailmalle tämän hetken suosituimman sarjan matkassa? Hae Au pairien 8. kaudelle!

Au pairit -sarjan esiintyjähaun kuva.
Sinustako seuraavan kauden au pair? Au pairit -sarjan esiintyjähaun kuva. Kuva: Tom Hollow / Aito Media Au pairit,Au pairit Uudessa-Seelannissa

Mikäli olet 18–28-vuotias ja koet, että nyt on juuri oikea hetki ottaa etäisyyttä Suomeen ja seikkailla kaukana kotoa – mutta myös ottaa vastuuta vieraan perheen lapsista – hae mukaan Au pairit -sarjan 8. kaudelle!

Artikkelia muokattu 16.6.2020.: Haku avattu Au pairien 8. kaudelle.

Yle Areenan jokakeväinen hittisarja saa jatkoa ja etsimme nyt nuoria aikuisia uusiksi au paireiksi!

Lähtö on syys-lokakuussa, ja hakijan tulee sitoutua asumaan kohdemaassa noin kolme kuukautta. Matkakohde paljastetaan hakuprosessin yhteydessä. COVID-19 otetaan luonnollisesti huomioon matkan suunnittelussa ja tuotantojärjestelyissä. Kuten aiemmillakin kausilla, sekä au pairien että tuotantotiimin turvallisuus ja hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää.

Haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemuksessa kysytään kirjallisesti hakijan tietoja sekä pyydetään lisäksi kertomaan itsestään videon muodossa. Videon kesto voi olla maksimissaan 3 minuuttia pitkä. Pääset täyttämään hakemuksen oheisesta linkistä:

Hae tästä Au pairit -ohjelmaan

Haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kiinnostuneiden kannattaa hakea mukaan mahdollisimman pian! Voit hakea mukaan, vaikka syksyn suunnitelmasi esim. opintojen tai töiden suhteen eivät ole vielä varmistuneet. Hakeminen ei vielä sitouta mihinkään. Matkakohde paljastetaan hakuprosessin yhteydessä.

“Ihan 5/5 kokemus”

Sarja on vienyt au paireja etsimään unelmiaan Uuteen-Seelantiin, Havaijille, Miamiin, Lontooseen, Los Angelesiin, Australiaan Sydneyhin ja Kanadaan Vancouveriin. Onko nyt sinun vuorosi lähteä elämäsi seikkailuun? Uudessa-Seelannissa olleet au pairit kertoivat fiiliksistään Areenan YouTubesta löytyvillä videoilla:
osa 1: Miten asiat oikeasti meni?
osa 2: Kannattiko lähteä?

– Jos jotakin mietityttää että hakisiko tähän sarjaan mukaan, sanoisin ainakin että hae! Tää oli ihan huikea kokemus. Ja vaikka hakiessa ajattelin etten kuitenkaan pääse ja etten edes halua televisioon, niin kuitenkin suosittelen ehdottomasti. Isoin syy hakemiseen ja paras juttu oli että pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin, joita en olisi muuten tavannut. Ja nyt se koko meidän reissu on taltioitu, me voidaan milloin vaan palata sinne Uuden-Seelannin maisemiin, 7. kaudella au pairina ollut Sini kertoo.

Ette tuu todellakaan katumaan. Seikkailu odottaa!
-Jussi, Au pairit Uudessa-Seelannissa

Aiempienkin kausien au pairien mielestä kokemus kasvattaa ihmisenä ja tekee rohkeammaksi. Matkan päätarkoitus kannattaa kuitenkin pitää kirkkaana mielessä: lastenhoito.

– Tää oli ihan mieletön kokemus! Mutta on aika raskasta olla siellä, jos ei oo mitään kiinnostusta lastenhoitoon, Emel painottaa.

– Pitää olla valmis au pairiksi, jos haluaa Au pairit -ohjelmaan, Jussi muistuttaa ja jatkaa:

– Koin että olin tavallaan epätyypillinen hakija, sarjassa ei ole näkynyt niin paljon poikia. Sanoisin ehdottomasti että hakekaa rohkeasti tähän sarjaan mukaan kaikki keitä kiinnostaa. Tää oli ihan 5/5 kokemus, ette tuu todellakaan katumaan. Seikkailu odottaa!

Hae tästä Au pairit -ohjelmaan

Täyttämällä hakemuksen tai lähettämällä videon annat ohjelmaa tekevälle tuotantoyhtiölle Aito Media Oy:lle luvan käsitellä antamiasi tietoja hakua varten.

Katso kaikki Au pairien kaudet Areenassa