Hyppää pääsisältöön

"Kiitos ja anteeksi Hector!" - Eva Louhivuoren elämän biisi sai hänet tekemään tärkeän päätöksen

Eva Louhivuori esiintyy Marzi Nymanin kanssa
Eva Louhivuori ja Marzi Nyman esittävät Mandoliinimies-biisiä. Eva Louhivuori esiintyy Marzi Nymanin kanssa Kuva: Yellow Film & TV Eva Louhivuori,Elämäni Biisi,Marzi Nyman

Eva Louhivuoren elämän biisi on Hectorin Mandoliinimies

Eva Louhivuori vieraili Elämäni Biisi -ohjelman kolmannessa jaksossa laulamassa Édith Piafin klassikon, Milord-kappaleen. Hän esitti myös oman elämänsä biisin, Hectorin Mandoliinimies-kappaleen.. Eva tunnetaan taitavana laulajana ja muusikkona, jonka bändi Eva + Manu on tehnyt satoja keikkoja Suomessa, Ranskassa ja muualla Euroopassa. Eva kirjoittaa biisejä myös muille artisteille, ja viime vuosina hän on tehnyt kappaleita myös Aasian musiikkimarkkinoille. Evan historia biisinkirjoittajana on kuitenkin jo pitkä, sillä hän aloitti säveltämisen jo hyvin nuorena.

Kun Eva oli lapsi, häntä kiusattiin, ja biisien kirjoittaminen toimi pakokeinona. Eva rakasti Hectorin Mandoliinimies-kappaletta, ja kerran kun hän oli ystävänsä kanssa leikkimässä tyynysotaa, radiossa soi juuri tämä biisi. Hetken päähänpistosta Eva väitti kaverilleen, että kappale on hänen tekemänsä. Ystävä ihmetteli miten kappale voi soida radiossa, mutta uskoi Evaa, kun Eva sanoi, että varmaankin artisti on kuullut kun hän itse lauleskeli kyseistä kappaletta jossain. Eva kertoo, että hän väitti kappaletta omakseen, koska hän vain olisi halunnut niin kovasti, että se olisi hänen kirjoittamansa biisi, koska se oli niin hieno.

Hectorin biisi sai Evan päättämään, että hän jatkaa biisien kirjoittamista niin kauan, kunnes hän tekee vähintään yhtä kauniin kappaleen kuin Mandoliinimies. Päätös suuntasi Evan monipuoliselle muusikon uralle. Eva sanoo hymyillen haastattelun lopuksi: "Kiitos ja anteeksi, Hector!".

Eva Louhivuori esiintyy
Eva Louhivuori esiintyy Kuva: Yellow Film & TV Eva Louhivuori,Elämäni Biisi

Musiikkiviihdeohjelma Elämäni Biisi lauantaisin 14.3.2020 alkaen klo 22.15, katsottavissa myös Areenassa.

Pelaa kotipelejä!

Katsojat pääsevät osallistumaan leikkiin tekemällä oman arvausrivinsä ohjelmaan liittyvällä mobiilipelillä.

Elämäni Biisi -jaksopeliä voi pelata studiovieraita vastaan ohjelman aikana, tai kaveripeliä milloin vain omilla elämän biiseillä.
Pelit löytyvät maksuttomasta yle.fi-sovelluksesta - lataa tämän linkin takaa kännykkääsi sopiva sovellusversio. Jos sinulla on jo yle.fi-sovellus asennettuna puhelimeesi, varmista että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jaa pelituloksesi somessa tunnisteella #elämänibiisi ja voita arvonnassa Elämäni Biisi -kangaskassi.